ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΚΑΦΕ 140Χ200 Μεγιστοποίηση

ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΚΑΦΕ 140Χ200

59,90€

Προσφορά!

64,50€

-7%

04.827-27-002

Διαθεσιμότητα: 5-10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Λεπτομέρειες προϊόντος
04.827-27-002
Χρώμα: καφέ / brown
Υλικό: μέταλλο / metal
Τύπος: διπλά / double
 • Χρώμα: καφέ / brown
 • Υλικό: μέταλλο / metal
 • Τύπος: διπλά / double

Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Για την παραλαβή των προϊόντων που αγοράζετε από το www.xaritakis.gr μπορείτε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω επιλογές:
 
 • Παραλαβή από το κατάστημα μας, που βρίσκεται στην οδο Λεωφ. 62 Μαρτύρων 174 στο Ηράκλειο Κρήτης
 • Αποστολή με μεταφορική εταιρεία της αρεσκείας σας 
 • Αν τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στη Κρήτη, δίνεται επιπλέον η δυνατότητα παραλαβής με δικά μας μέσα, μέχρι τη πόρτα σας.
 • COURIER - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ: Οι μικρού όγκου παραγγελίες αποστέλλονται με γενική ταχυδρομική. 
Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραγγελίες που θα αποσταλούν με courier.
 
 
Κόστος Μεταφορικών
Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων της παραγγελίας σας σχετίζεται με τον τόπο και το σημείο στο οποίο θα παραδοθούν τα προϊόντα. 
Προσοχή! Οι παρακάτω χρεώσεις δεν ισχύουν για αποστολές πολύ μεγάλου όγκου (πχ. 1 φορτηγάκι/αποστολή, ή 2 παλέτες). Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω συνεννόηση.
 

 Επιλογή

Περιγραφή

Κόστος

1. Παράδοση Αττική

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο Αφοί Κουράτορα Ο.Ε:  ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ 81 - ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, 11855  ΤΗΛ: 210-3410111210-3410137

10€

2. Παράδοση Κρήτη

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο του νομού σας.

10€

3. Παράδοση Θεσσαλονίκη

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο του νομού σας.

15€

4. Παράδοση Ηπειρωτική Ελλάδα

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο του νομού σας.

15€

5. Παράδοση Νησιωτική Ελλάδα

Η μεταφορά πραγματοποιείταιμέχρι το πρακτορείο του νομού σας.

20€

6. Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν σας από το κατάστημα μας που βρίσκεται στη διέυθυνση: Λεωφ. 62 Μαρτύρων 174 στο Ηράκλειο Κρήτης. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ένας εκπρόσωπος μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να οριστεί ο τόπος και ο χρόνος παράδοσης.

0€

7. Άλλη μεταφορική εταιρεία

Αν επιθυμείτε να αξιοποιηθεί κάποια μεταφορική εταιρεία της αρεσκείας σας, μετά τη παραγγελία μας κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να οριστεί ο τρόπος, ο χρόνος και το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ

 
Παρατηρήσεις:
Το προιόν παραδίδεται αμοντάριστο στην εργοστασιακή του συσκευασία και συνοδεύεται με αναλυτικό οδηγό συναρμολόγησης. Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνηση για το μοντάρισμα, το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικώς.
 
Χρόνος παράδοσης
Τα προϊόντα που βρίσκονται σε stock παραδίδονται εντός 1-5 ημερών.
Για τις παραδόσεις των προϊόντων που δε βρίσκονται σε stock απαιτούνται από 5 μέρες έως 5 εβδομάδες.
Η ημέρα παράδοσης θα σας γίνεται γνωστή άμεσα , με την παραγγελία σας, ενώ ο χρόνος παράδοσης αναγράφεται και στην περιγραφή κάθε προϊόντος.
Παρ'ολα αυτά, η εταιρεία δεν ευθύνεται για πιθανή ασυνέπεια των παραπάνω χρόνων παράδοσης, που οφείλεται σε καθυστερήσεις από τον προμηθευτή ή σε άλλους εξωγενείς παράγοντες, αλλά σε καμία περίπτωση ο χρόνος παράδοσης δε θα ξεπερνά τις 60 ημέρες.
 
Παραλαβή από το κατάστημα μας
Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδο Λεωφ. 62 Μαρτύρων 174 στο Ηράκλειο Κρήτης και μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από εκεί, χωρίς καμία χρέωση.
 
Το μόνο που χρειάζεται για την παραλαβή από το κατάστημα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας 1 ημέρα πριν την παραλαβή της από εσάς ώστε να έχουμε την παραγγελία σας έτοιμη για παραλαβή άμεσα την ημέρα και ώρα που θα μας ορίσετε.

Δεν γνωρίζετε κάποια μεταφορική εταιρεία;
Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε κάποια μεταφορική εταιρεία η οποία να έρχεται στη πόλη σας, το www.xaritakis.gr έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με τη μεταφορική εταιρεία Αφοί Κουράτορα, η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση Αγίου Πολυκάρπου 81 - Βοτανικός, 11855.
 

Αφοί Κουράτορα Ο.Ε:

ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ 81 - ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, 11855
 

 
Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ του www.xaritakis.gr και της μεταφορικής εταιρείας Αφοί Κουράτορα, οι αγορές σας μπορούν να μεταφερθούν με εξαιρετικά χαμηλό κόστος μέχρι και το πρακτορείο της εταιρείας στην Αθήνα.
 
Επιθυμείτε τη μεταφορά από συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία;
Σε περίπτωση που επιθυμείτε η μεταφορά να πραγματοποιηθεί από μεταφορική εταιρεία της αρεσκείας σας, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο 2810370511, ώστε να βοηθήσουμε στη διαδικασία αποστολής των προϊόντων σας. 
Σε αυτή τη περίπτωση δεν υπάρχει κάποια χρέωση από το www.xaritakis.gr και τα προϊόντα παραδίδονται στη μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε.
 
 
Επιστροφές
 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν ή  ένα μέρος των προϊόντων της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας το κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά καλώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2810 370511. Την απόφαση σας αυτή θα πρέπει να την πάρετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Αν ο λόγος που επιθυμείτε να γίνει επιστροφή του προϊόντος λόγω κάποιου ελαττώματος θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 48 ωρών και επίσης να μας στείλετε στο email (info@xaritakis.com) φωτογραφία του ελαττώματος (να γνωρίζετε ότι δεν γίνετε για λόγους δυσπιστίας προς την πλευρά σας. Οι φωτογραφίες βοηθούν στην επικοινωνία μας με τους προμηθευτές μας αλλά και για να λύνουμε ταχύτερα τα οποιαδήποτε ποιοτικά θέματα προκύπτουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η φωτογραφία του αντικειμένου είναι η καλύτερη λύση). Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής είναι κάποιο ελάττωμα ή ζημιά κατά την μεταφορά τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας εφόσον την αποστολή την ανέλαβε η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών της εταιρείας μας. Αν όμως την αποστολή της παραγγελίας την ανέλαβε ο πελάτης με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή ή ελάττωμα υπέστη το προϊόν ή τα προϊόντα κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιον άλλο λόγω π.χ. δεν είστε ικανοποιημένος από την ποιότητα, το χρώμα κ.λ.π τότε τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την εταιρεία μας και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής.

Επίσης τα προϊόντα τα οποία αναφέρονται ως κατόπιν παραγγελίας, δεν επιστρέφονται.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:
1. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
2. Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής
3. Για τα είδη που έχουν ειδική εργοστασιακή συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί η συσκευασία τους.
4. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια ή σημάνσεις μάρκας κ.λ.π. που ενδέχεται να έχουν επάνω τους τα προϊόντα
5. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής
 
Μετά την επιστροφή του προϊόντος έχετε τις παρακάτω επιλογές:
- να μας ζητήσετε αντικατάσταση με κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας
- να μας ζητήσετε να σας εκδόσουμε ένα μοναδικό εκπτωτικό κωδικό για τις επόμενες αγορές σας
- να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο θα επιστρέψουμε τα χρήματα σας
 
 • ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «προηγούμενο» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «διαγραφή» των προϊόντων . Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2810370511και ένας εκπρόσωπός μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2810370511ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για τις επιλόγες σας. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2810370511και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Επίσης εφόσον η παραγγελία έχει τιμολογηθεί και έχει πλέον δρομολογηθεί για την παράδοση της, τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει ο πελάτης.
arrow-right

Σχετικά Προϊόντα

 • ΣΕΚΡΕΤΕΡ-ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ 94Χ44Χ168
 • Ντουλάπα σύνθεσης COMPOSITIO CS OR 2K SO L/B SONOMA 77 X 40 X 198,5
 • ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΞΥΛΙΝΟ ΛΕΥΚΟ 41Χ58,50Χ64
 • BEN ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΟ SONOMA/ΜΑΥΡΟ 106X212X91,5 (ΣΤΡΩΜΑ 90Χ200)
 • ΚΟΜΟΔΙΝΟ 1 ΣΥΡΤΑΡΙ +1 ΝΤΟΥΛΑΠΙ 42Χ32Χ72 ΛΕΥΚΟ
 • HANA ΝΤΟΥΛΑΠΑ 2K ΛΕΥΚΗ 80X52X205