Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu
ΦΙΛΤΡΑ
X
Η εταιρεία

Η εταιρεία

Οι εξοπλισμοί "Χαριτάκης" δραστηριοποιούνται στον χώρο του επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού εδώ και αρκετά χρόνια, με έδρα στην Λεωφ. 62 Μαρτύρων 174 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Έχοντας στόχο την ποιοτική κάλυψη κάθε ανάγκης στον χώρο της διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα ελληνικά εργοστάσια αλλά και με εργοστάσια επώνυμα ή μη άλλων χωρών, και ειδικότερα με την Ιταλία που ήταν και είναι η πρωτοπόρος στον σχεδιασμό και εφαρμογή της αισθητικής.

Το έργο που παραδίδουμε βασίζεται σε διεξοδική έρευνα, εφευρετικότητα, πειραματισμό και χαρακτηρίζεται από συνέπεια και σεβασμό στην αυθεντικότητα και στην υψηλή αισθητική. Αυτά είναι στοιχεία που δεν θα θέλαμε απαραίτητα να ταυτιστούν με το υψηλό κόστος, αλλά αντίθετα στόχος μας είναι να τα κάνουμε προσιτά σε όλους με μια διαρκώς επανεξεταζόμενη σχέση ποιότητας και τιμής.

Στην μακροχρόνια πορεία μας φιλτράρουμε καθημερινά την παγκόσμια αγορά για κάθε νέα κυκλοφορία και κάθε τεχνολογία, η οποία είναι δυνατόν να συμβάλει στην διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας και στην σύναψη και διατήρηση σωστών συνεργασιών αμοιβαίας ωφέλειας και ειλικρινούς επικοινωνίας. Αυτά είναι χαρακτηριστικά τα οποία επιδιώκουμε απαρέγκλιτα να διέπουν τις σχέσεις μας μαζί σας. Επίσης, τους τελικούς αποδέκτες του καθημερινού μας έργου.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε με την ίδια δύναμη και ενθουσιασμό να συνεχίσουμε στο μέλλον, προμηθεύοντας σας έπιπλα υψηλής ποιότητας, γνήσιου, μοντέρνου και δαιχρονικού design, δίνοντας λύση για κάθε χώρο σας.

Οι εξοπλισμοί "Χαριτάκης" βρίσκονται πάντα δίπλα σας, πριν και μετά την πώληση και σας παρέχουν Εγγύηση - Ποιότητα - Οικονομία.