Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ HM5858.01 ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ- ΓΚΡΙ 56x58x76Υεκ.

55.0615101

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

129,42€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Η πολυθρόνα HM5858.01 είναι όμορφη, μοντέρνα και άνετη! Αισθητικά, κυριαρχούν διάφορες αποχρώσεις και τόνοι του ΓΚΡΙ, τόσο στον σκελετό, όσο και στην επένδυση με το σχοινί, αλλά και το μαξιλάρι του καθίσματος. Η πλάτη με τα μπράτσα αποτελούν ένα ενιαίο κομμάτι με κάθετες βέργες που είναι πλεγμένες με το παχύ σχοινί και αγκαλιάζουν το σώμα, ενώ η πλάτη είναι ψηλότερη από τα μπράτσα. Το μαξιλάρι του καθίσματος είναι άνετο. Η πολυθρόνα αυτή θα αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο που θα την τοποθετήσετε και θα τραβήξει τα βλέμματα χάρη στα υλικά κατασκευής της. Επίσης, το γεγονός ότι είναι στοιβαζόμενη την κάνει ιδιαιτέρως πρακτική αφού μπορείτε να την αποθηκεύσετε στον μικρότερο δυνατό χώρο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
56x58x76Y εκ.
Διαστάσεις Καθίσματος: 43x45 εκ.
Διαστάσεις Πλάτης: 42x32 εκ.
Ύψος Καθίσματος: 48 εκ.
Ύψος Μπράτσων: 63 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της πολυθρόνας είναι από αλουμίνιο βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Το αλουμίνιο είναι ένα «πράσινο» υλικό το οποίο μπορεί να ανακυκλωθεί απεριόριστα, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά του χωρίς καμία ποιοτική υποβάθμιση.
Info: Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η επίστρωση ξηρής σκόνης μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο μέσω της θερμότητας.

Η πολυθρόνα είναι επενδυμένη με ανθεκτικό σχοινί υψηλής ποιότητας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στην ανθεκτικότητα του αλουμινίου αλλά και του σχοινιού, η συντήρηση της πολυθρόνας είναι εύκολη. Πέρα από τακτικό ξεσκόνισμα, μπορείτε να την σκουπίζετε με ένα υγρό πανί.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
?Στιβαρή κατασκευή
?Μοντέρνο design
?Αισθητική υπεροχή με την επένδυση από σχοινί
?Ευκολία στην συντήρηση
?Στοιβαζόμενη
?Εκπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής
χαρακτηριστικά
Χρώμα: γκρι / grey
Υλικό: σχοινί / rope
Τύπος: τραπεζαρίας / dining
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής