Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΞΙΑ-ΣΧΟΙΝΙ ΦΥΣΙΚΟ 47X58X84Υεκ.HM9411.01

55.0525640

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

120,30€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Η καρέκλα ΗΜ9411.01 είναι μια καρέκλα χωρίς μπράτσα, αλλά με όμορφο design. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της καρέκλας είναι ότι «διπλώνει» και αποθηκεύεται εύκολα πιάνοντας λίγο χώρο. Ο σκελετός της είναι από ποιοτικό ξύλο, ενώ τόσο η χαμηλή πλάτη όσο και το κάθισμα είναι κατασκευασμένα από πλεκτό σχοινί χαρτιού άριστης ποιότητας. Το ξύλο έχει το φυσικό του χρώμα που μπορεί άνετα να συνδυαστεί με διάφορα διακοσμητικά μοτίβα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
47x58x82Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της καρέκλας είναι από εξαιρετικής ποιότητας μασίφ ξύλο ΟΞΙΑΣ. Όταν αναφερόμαστε σε μασίφ, εννοούμε τα ξύλα που κατασκευάζονται ολοκληρωτικά από τον κορμό δέντρου. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την  διαχρονική αισθητική του.
Η οξιά είναι ένα σκληρό, δυνατό, ελαστικό και βαρύ ξύλο με μικροσκοπικούς πόρους. Αυτό το σχετικά φθηνό ξύλο είναι κομψό και έχει κοκκινωπό καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή επίπλων.

Το σχοινί χαρτιού είναι κατασκευασμένο από χαρτοπολτό που έχει υποστεί επεξεργασία με κόλλα και έχει «στριφτεί» όπως το σχοινί ώστε να μοιάζει με τα νήματα του Rattan. Οι ίνες χαρτιού είναι ένα πολύ εύκαμπτο και ευέλικτο υλικό με πολλά πλεονεκτήματα. Είναι ένα φυσικά δροσερό, άνετο και ανθεκτικό υλικό. Μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια και μπορεί να αντικατασταθεί ή να επισκευαστεί από έναν έμπειρο υφαντουργό εάν είναι απαραίτητο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Στιβαρή κατασκευή
Αναδιπλούμενη για οικονομία χώρου και ευκολία μεταφοράς
Κλασικό σχέδιο καρέκλας με πλάτη-κάθισμα από σχοινί χαρτιού.
Σχέση ποιότητας-τιμής
Παραδίδεται έτοιμη για χρήση
χαρακτηριστικά
Χρώμα: φυσικό / natural
Υλικό: ξύλο / wood
Τύπος: πτυσσόμενες / folding
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής