Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΚΑΡΕΚΛΑ FELIPE ΤΟΟΝ ΞΥΛΟ ΜΕ PU ΚΑΦΕ 49x59x86Yεκ.HM9327.01

55.0525617

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

110,10€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Η καρέκλα FELIPE είναι μια φαρδιά καρέκλα για επαγγελματική χρήση, χωρίς μπράτσα απαράμιλλης ομορφιάς. Ο πανέμορφος σκελετός της είναι από ποιοτικό ξύλο, ενώ τόσο η μεσαίου ύψους πλάτη όσο και το φαρδύ κάθισμα αποτελούνται από τετραγωνισμένα πλεγμένο PU δέρμα άριστης ποιότητας. Οι σχεδιαστικές γραμμές της πολυθρόνας είναι κομψές και με γνώμονα την άνεση του χρήστη. Το ξύλο έχει το φυσικό του χρώμα που μπορεί άνετα να συνδυαστεί με διάφορα διακοσμητικά μοτίβα ενώ το PU δέρμα είναι ΚΑΦΕ. Η πολυθρόνα θα αποτελέσει το κέντρο ενδιαφέροντος οπουδήποτε και αν τοποθετηθεί.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
49x59x86Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της καρέκλας είναι από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο Κινέζικου ΤΟΟΝ, πράγμα που δίνει στιβαρότητα και μεγάλη αντοχή. Το ΤΟΟΝ είναι είδος μαονιού και είναι ένα μεγάλο φυλλοβόλο δέντρο, που φτάνει τα 20 m - 30 m (70 ft -100 ft) ύψος και τα 1,8 m - 3 m (6 ft -10 ft) σε περίμετρο, με μεγάλo άνοιγμα προς την κορυφή του, και ρηχές ρίζες. Χρησιμοποιείται ευρέως για κατασκευή επίπλων και έχει αντοχή σε οποιοδήποτε pH και προσαρμόζεται σε διάφορους τύπους εδάφους, αλλά προτιμά το υγρό, καλά στραγγιζόμενο έδαφος σε πλήρη ηλιοφάνεια έως και μερική σκιά. Συχνά κόβεται για να διατηρηθεί πιο κοντό και να έχει περισσότερο σχήμα θάμνου.

Το κάθισμα και η πλάτη αποτελούνται από PU δέρμα. Αυτό είναι συνθετικό δέρμα και έχει υφή λινού υφάσματος. Το συνθετικό δέρμα είναι η εξέλιξη της δερματίνης αλλά με κύριο χαρακτηριστικό ότι δεν ξεχωρίζει εύκολα στο μάτι από το αληθινό δέρμα. Η σύνθεσή του είναι κατά βάση η πολυουρεθάνη και μικρο-ίνες πολυαμιδίου σε αντίθεση με την δερματίνη που περιέχει κατά βάση PVC.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στα ανθεκτικά υλικά κατασκευής, η καρέκλα είναι φιλική προς τον χρήστη. Ειδικά το ξύλο ΤΟΟΝ που είναι είδος μαονιού δεν σκεβρώνει, δεν διογκώνεται, ούτε και συρρικνώνεται. Επίσης, το PU δέρμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση επειδή δεν φθείρεται εύκολα, δεν εμφανίζει «ραγάδες», και το χρώμα δεν επηρεάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία. Ένα πέρασμα με έ
χαρακτηριστικά
Χρώμα: καφέ / brown
Υλικό: δερματίνη / imitation leather
Τύπος: τραπεζαρίας / dining
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής