Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΟΝ ΞΥΛΟ RATTAN ΥΦΑΣΜΑ HM9406.04 47x52x91,5Υεκ.

55.0525631

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

141,27€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Η καρέκλα αυτή είναι μια φαρδιά καρέκλα για επαγγελματική χρήση, χωρίς μπράτσα απαράμιλλης ομορφιάς. Ο πανέμορφος σκελετός της είναι από ποιοτικό ξύλο σε καφέ χρώμα, ενώ η πλάτη σε σχήμα πεταλούδας είναι επενδυμένη με φυσικό rattan. Tο φαρδύ κάθισμα, από την άλλη, είναι επενδυμένο με λευκό ύφασμα. Μια όμορφη καρέκλα που θα αποτελέσει το κέντρο ενδιαφέροντος οπουδήποτε και αν τοποθετηθεί.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
48x54x90Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της καρέκλας είναι από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο Κινέζικου ΤΟΟΝ, πράγμα που δίνει στιβαρότητα και μεγάλη αντοχή. Το ΤΟΟΝ είναι είδος μαονιού και είναι ένα μεγάλο φυλλοβόλο δέντρο, που φτάνει τα 20 m - 30 m (70 ft -100 ft) ύψος και τα 1,8 m - 3 m (6 ft -10 ft) σε περίμετρο, με μεγάλο άνοιγμα προς την κορυφή του, και ρηχές ρίζες. Χρησιμοποιείται ευρέως για κατασκευή επίπλων και έχει αντοχή σε οποιοδήποτε pH και προσαρμόζεται σε διάφορους τύπους εδάφους, αλλά προτιμά το υγρό, καλά στραγγιζόμενο έδαφος σε πλήρη ηλιοφάνεια έως και μερική σκιά. Συχνά κόβεται για να διατηρηθεί πιο κοντό και να έχει περισσότερο σχήμα θάμνου.
Η πλάτη είναι επενδυμένη με φυσικό rattan. Το Rattan είναι το καλύτερο και το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο φυσικό υλικό για πλεκτές κατασκευές, όπως wicker κτλ. Μάλιστα, το Rattan που καλλιεργείται στην Ινδονησία είναι το ποιοτικότερο και ανθεκτικότερο υλικό από παρόμοια που καλλιεργούνται σε άλλες περιοχές.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στα ανθεκτικά υλικά κατασκευής, η καρέκλα είναι φιλική προς τον χρήστη. Ειδικά το ξύλο ΤΟΟΝ που είναι είδος μαονιού δεν σκεβρώνει, δεν διογκώνεται, ούτε και συρρικνώνεται. Επίσης, το PU δέρμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση επειδή δεν φθείρεται εύκολα, δεν εμφανίζει «ραγάδες», και το χρώμα δεν επηρεάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία. Ένα πέρασμα με ένα μαλακό βρεγμένο πανί είναι αρκετό. Εάν υπάρξει λεκές που δεν βγαίνει με βρεγμένο πανί, τότε και μόνο χρησιμοποιείται ήπιο απορρυπαντικό με ουδέτερη δράση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
?Σταθερή κατασκευή
?Αισθητικά πανέμορφη καρέκλα με πλάτη σε σχήμα πετ
χαρακτηριστικά
Χρώμα: ασπρο / white
Υλικό: υφασμα / fabric
Τύπος: τραπεζαρίας / dining
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής