Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠΟ ΟΞΙΑ ΣΕ ΛΕΥΚΟ-RATTAN ΜΠΕΖ HM9407.03 43x50x87Yεκ.

55.0525633

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

102,08€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Η καρέκλα ΗΜ9407.03, για επαγγελματική χρήση, έχει τετράγωνο κάθισμα και αψιδωτή πλάτη. Είναι ιδιαιτέρως ελκυστική χάρη στην διχρωμία του ΛΕΥΚΟΥ ξύλινου σκελετού με το μπεζ Rattan στην πλάτη και το κάθισμα. Με το κατάλληλο τραπέζι θα αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο σας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
46x48x86Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της καρέκλας είναι κατασκευασμένος από ποιοτικό μασίφ ξύλο ΟΞΙΑΣ. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την  διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Η οξιά είναι ένα σκληρό, δυνατό, ελαστικό και βαρύ ξύλο με μικροσκοπικούς πόρους. Αυτό το σχετικά φθηνό ξύλο είναι κομψό και έχει κοκκινωπό καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή επίπλων.
Το κάθισμα και η πλάτη είναι κατασκευασμένα από πλεκτό φυσικό RATTAN. Το Rattan είναι το καλύτερο και το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο φυσικό υλικό για πλεκτές κατασκευές, όπως wicker κτλ. Μάλιστα, το rattan που καλλιεργείται στην Ινδονησία είναι το ποιοτικότερο και ανθεκτικότερο υλικό από παρόμοια που καλλιεργούνται σε άλλες περιοχές.


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η καρέκλα ΗΜ9407.03 είναι κλασσική και ελαφριά και γενικότερα το ποιοτικό φινίρισμα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι θα ενθουσιαστούν με την πρακτικότητά του, ενώ η ευκολία στην συντήρηση είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό ειδικά για επαγγελματικούς χώρους.
χαρακτηριστικά
Χρώμα: μπέζ / ivory
Υλικό: ραττάν / rattan
Τύπος: τραπεζαρίας / dining
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής