Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠΟ ΦΡΑΞΙΝΟ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΙ ΦΥΣΙΚΟ HM9413.01 81x76x81 εκ.

55.0525642

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

226,03€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Η καρέκλα ΗΜ9413.01 είναι κυρίως για επαγγελματική χρήση. Πρόκειται για μια ασυνήθιστη αλλά όμορφη καρέκλα με υποτυπώδη μπράτσα. Διαθέτει μαλακό κάθισμα επενδυμένο με σιέλ ύφασμα και πλάτη με κλίση προς τα πίσω, από σχοινί. Το σχοινί είναι δεμένο σταθερά και όμορφα σε 4 σημεία, του μοναδικού σε design σκελετού από ξύλο φράξινο στο φυσικό του χρώμα. Μια καρέκλα πραγματική ατραξιόν που χαρίζει στον χώρο μια αίσθηση ανεμελιάς.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της καρέκλας είναι από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο φράξινο (ή δεσποτάκι). Ο φράξινος είναι ένα δυνατό, βαρύ, δακτυλιοειδές πορώδες ξύλο. Έχει ίσια, προεξέχοντα νερά ξύλου που μοιάζουν με δρυς, ενώ το χρώμα του είναι λευκό έως ανοιχτό καφέ. Είναι μεγάλο δέντρο που μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 40 μέτρα, σε πλάτος τα 15 μέτρα και ζει περίπου 200 χρόνια. Η καταγωγή του δέντρου είναι από την Ευρώπη και την Ασία.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στα ανθεκτικά υλικά κατασκευής, η καρέκλα είναι φιλική προς τον χρήστη. Τακτικό ξεσκόνισμα και σκούπισμα με ένα υγρό πανί είναι αρκετό για να δείχνει η καρέκλα πάντα σαν καινούρια. Εάν θέλετε μπορείτε να το περνάτε και μια στρώση ειδικό βερνίκι, όποτε θεωρείτε ότι χρειάζεται για την καλύτερη προστασία του ξύλου, το οποίο ανήκει στα μαλακά ξύλα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Σταθερή κατασκευή με ποιοτικά υλικά
Μοντέρνο design
Σχέση ποιότητας-τιμής
Ετοιμοπαράδοτη
Παραδίδεται έτοιμη για χρήση
χαρακτηριστικά
Χρώμα: φυσικό / natural
Υλικό: σχοινί / rope
Τύπος: τραπεζαρίας / dining
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής