Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΠΕΡΖΕΡΑ ΒΕΛΟΥΔΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΔΙ HM8721.13 67x80x102 εκ.

55.0525479

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

216,99€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Σας παρουσιάζουμε την μπερζέρα ΗΜ8721.13, σε ΛΑΔΙ χρώμα με μεταλλικά πόδια σε μαύρο χρώμα. Η επένδυση ολόκληρης της μπερζέρας έχει γίνει με βελούδο ενώ και το εξτρά μαξιλάρι μέσης, είναι επενδυμένο με το ίδιο ύφασμα. Πρόκειται για μια λιτή αλλά ταυτόχρονα και επιβλητική κατασκευή που θα αποτελέσει το κέντρο του ενδιαφέροντος σε όποιο σαλόνι κι αν τοποθετηθεί.

Mini Story: Η ιστορία της Μπερζέρας (βλ. bergere) ξεκινάει κάπου στο 1720, στα σαλόνια του ανακτόρου των Βερσαλλιών την εποχή του Λουδοβίκου 15ου, όπου θεωρούνταν η πολυθρόνα των ευγενών και της μεγαλοαστικής τάξης. Η κατασκευή της από ιδιαίτερο ξύλο, σε συνδυασμό με τα πολυτελή υφάσματα της εποχής, της έδιναν την αίσθηση του θρόνου. Από τα πρώτα χρόνια της θεωρήθηκε η βασίλισσα των καθισμάτων, τόσο για την ιδιωτικότητα που προσέφερε με τα ανοιχτά μπράτσα, την ψηλή πλάτη και τα γυριστά πλαϊνά της, όσο και για την κυριαρχία της στο χώρο σαν διακοσμητικό στοιχείο. Η πολυθρόνα Μπερζέρα με τα χρόνια (ανάλογα την εποχή και την μόδα) άλλαξε εμφάνιση. Ντύθηκε με φλοράλ υφάσματα, δέρμα, πολλά διαφορετικά μοτίβα με ιδιαίτερες υφές, έως και Chesterfield. Μπορεί με τα χρόνια να είδαμε παραλλαγές της μπερζέρας σχεδιαστικά, ντύθηκαν τα μπράτσα, ανέβηκε η πλάτη, άλλαξε η διάσταση του μαξιλαριού, αλλά η βασική ιδέα της μεγάλης, άνετης πολυθρόνας, δεν άλλαξε ποτέ. Μια μεγάλη άνετη πολυθρόνα, πολλές φορές, είναι καλύτερη από έναν ολόκληρο καναπέ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
67x80x102 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 49x41-59 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 66x67Υ εκ.
Διαστάσεις μπράτσων: 51x23Υ εκ.

Απόσταση ποδιών: 58x73,5 εκ.

Ύψος καθίσματος: 44,5 εκ.
Ύψος ποδιών: 35 εκ.
Ύψος μπράτσων: 61,5 εκ.

Διαστάσεις μαξιλαριού: 40x31 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Τα «γεμίσματα» της μπερζέρας, τόσο στην πλάτη, όσο και στο κάθισμα είναι από μέτριας σκληρότητας αφρώδη υλικά που προσφέρουν καλύτερη υποστήριξη του σώματος.

Ολόκληρη η επένδυση της μπερζέρας έχει γίνει με βελούδινο ύφασμα υψηλής ποιότητας, χαρίζοντας ελκυστική όψη και μια εκλεπτυσμένη γοητεία στην διακόσμηση
χαρακτηριστικά
Χρώμα: πράσινο / green
Υλικό: βελούδο / velvet
Τύπος: μπερζέρες
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής