Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΠΕΡΖΕΡΑ CRAWLEY ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ HM8918.09 ΧΡΥΣΟ ΒΕΛΟΥΔΟ 70x57x103 εκ.

55.0532994

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

140,99€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Σας παρουσιάζουμε την πολυθρόνα-μπερζέρα CRAWLEY, σε φωτεινό ΧΡΥΣΟ (ανοιχτό κίτρινο) χρώμα με μαύρα μεταλλικά πόδια. Η επένδυση της ψηλής πλάτης έχει γίνει με τεχνοτροπία καπιτονέ που προσδίδει ιδιαίτερη ομορφιά στην πολυθρόνα σε συνδυασμό, φυσικά, με το υψηλής ποιότητας βελούδινο ύφασμα. Το κάθισμα είναι αναπαυτικό ανταποκρινόμενο στον χαρακτήρα της πολυθρόνας, ενώ το χαρακτηριστικό αυτής της πολυθρόνας είναι ότι συνοδεύεται από ένα υποπόδιο ίδιας αισθητικής.  Είναι μοντέρνα συνδυάζοντας στιλ και άνεση και μπορείτε να την τοποθετήσετε δίπλα στο τζάκι, σε ένα παράθυρο ή ακόμα και στο υπνοδωμάτιό σας, και να αφεθείτε στην «αγκαλιά» της, απλώνοντας τα πόδια σας στο εξαιρετικό υποπόδιο.

Mini Story: Η ιστορία της Μπερζέρας (βλ. bergere) ξεκινάει κάπου στο 1720, στα σαλόνια του ανακτόρου των Βερσαλλιών την εποχή του Λουδοβίκου 15ου, όπου θεωρούνταν η πολυθρόνα των ευγενών και της μεγαλοαστικής τάξης. Η κατασκευή της από ιδιαίτερο ξύλο, σε συνδυασμό με τα πολυτελή υφάσματα της εποχής, της έδιναν την αίσθηση του θρόνου. Από τα πρώτα χρόνια της θεωρήθηκε η βασίλισσα των καθισμάτων, τόσο για την ιδιωτικότητα που προσέφερε με τα ανοιχτά μπράτσα, την ψηλή πλάτη και τα γυριστά πλαϊνά της, όσο και για την κυριαρχία της στο χώρο σαν διακοσμητικό στοιχείο. Η πολυθρόνα Μπερζέρα με τα χρόνια (ανάλογα την εποχή και την μόδα) άλλαξε εμφάνιση. Ντύθηκε με φλοράλ υφάσματα, δέρμα, πολλά διαφορετικά μοτίβα με ιδιαίτερες υφές, έως και Chesterfield. Μπορεί με τα χρόνια να είδαμε παραλλαγές της μπερζέρας σχεδιαστικά, ντύθηκαν τα μπράτσα, ανέβηκε η πλάτη, άλλαξε η διάσταση του μαξιλαριού, αλλά η βασική ιδέα της μεγάλης, άνετης πολυθρόνας, δεν άλλαξε ποτέ. Μια μεγάλη άνετη πολυθρόνα, πολλές φορές, είναι καλύτερη από έναν ολόκληρο καναπέ.

Με λίγα λόγια?: Καπιτονέ είναι ένα είδος υφάσματος ή μία τεχνική ραψίματος όπου οι ραφές και τα γαζιά σχηματίζουν διάφορα σχέδια και πτυχώσεις ή εξογκώματα. Στα καπιτονέ, το ύφασμα είναι σαν ?φουσκωτό? που συγκρατείται από τις ραφές οι οποίες στα σημεία που
χαρακτηριστικά
Χρώμα: χρυσό / gold
Υλικό: βελούδο / velvet
Τύπος: μπερζέρες
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής