Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΣΚΑΜΠΟ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΤΟΟΝ ΦΥΣΙΚΟ 40Χ37Χ65Yεκ.HM9334.01

55.0510830

διαθεσιμότητα: 5-10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

75,65€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Το μεσαίου ύψους σκαμπό χωρίς πλάτη ΗΜ9334.01, για επαγγελματική χρήση, είναι ένα όμορφο σκαμπό με τετράγωνο κάθισμα, που έχει όλα όσα θα θέλατε από ένα τέτοιο έπιπλο. Είναι ποιοτικό και κομψό στην όψη, και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα, χάρη στο πανέμορφο εξωτικό ξύλο του. Το ξύλινο κάθισμα διαθέτει ανατομικές καμπύλες για πιο ξεκούραστη χρήση, ενώ τα πόδια διαθέτουν υποπόδια για μεγαλύτερη άνεση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
40Χ37Χ65Υ εκ.
Διαστάσεις Καθίσματος: 38,5Χ28 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρο το σκαμπό είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό μασίφ ξύλο ΤΟΟΝ. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Το κινέζικο TOON είναι είδος μαονιού. Το Toon είναι ένα μεγάλο φυλλοβόλο δέντρο, που φτάνει τα 20 m - 30 m (70 ft -100 ft) ύψος και τα 1,8 m - 3 m (6 ft -10 ft) σε περίμετρο, με μεγάλο άνοιγμα προς την κορυφή του, και ρηχές ρίζες. Το ξύλο είναι πολύτιμο για καυσόξυλα, κάρβουνο, ξυλεία, ανεμοφράκτες, έπιπλα, και ως υπόστρωμα για την καλλιέργεια μανιταριών shitake. Το Toon έχει αντοχή σε οποιοδήποτε pH και προσαρμόζεται σε διάφορους τύπους εδάφους, αλλά προτιμά το υγρό, καλά στραγγιζόμενο έδαφος σε πλήρη ηλιοφάνεια έως και μερική σκιά. Συχνά κόβεται για να διατηρηθεί πιο κοντό και να έχει περισσότερο σχήμα θάμνου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το σκαμπό ΗΜ9334.01 θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Η όμορφη κατασκευή του και γενικότερα το ποιοτικό φινίρισμα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι θα ενθουσιαστούν με την πρακτικότητά του, ενώ η ευκολία στην συντήρηση είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό ειδικά για επαγγελματικούς χώρους
χαρακτηριστικά
Χρώμα: φυσικό / natural
Υλικό: ξύλο / wood
Τύπος: χωρίς πλάτη / without backrest
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής