Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΣΚΑΜΠΟ ΜΠΑΡ KONT HM9338 ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ TΕΑK ΦΥΣΙΚΟ ΨΗΛΟ Φ34,5Χ71,5Υεκ.

55.0510832

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

56,51€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Το σκαμπό ΗΜ9338 είναι ένα λιτό σκαμπό, που έχει όλα όσα θα θέλατε από ένα τέτοιο έπιπλο. Είναι ποιοτικό και κομψό στην όψη, και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα, χάρη στο ποιοτικό ξύλο κατασκευής. Είναι ψηλό, ενώ όλη η κατασκευή είναι ελαφριά και άνετη, και θα σας ικανοποιήσει πλήρως χάρη στην πρακτικότητά του. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Φ30x72Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρο το σκαμπό είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό μασίφ ξύλο ΤΕΑΚ. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την  διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Το ξύλο ΤΕΑΚ είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκληρού ξύλου. Είναι χρώματος κίτρινο έως σκούρο καφέ, εξαιρετικά βαρύ, υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στο σκέβρωμα και δεν αποσυντίθεται. Συχνά, τα νερά του ξύλου του είναι έντονα και σε ευθεία. Χρησιμοποιείται για πληθώρα κατασκευών εσωτερικού χώρου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το γεγονός ότι το ΤΕΑΚ περιλαμβάνεται στα σκληρά ξύλα, το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το σκαμπό ΗΜ9338 θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Η λιτή και ελαφριά του κατασκευή και γενικότερα το ποιοτικό φινίρισμα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι θα ενθουσιαστούν με την πρακτικότητά του, ενώ η ευκολία στην συντήρηση είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό ειδικά για επαγγελματικούς χώρους.
χαρακτηριστικά
Χρώμα: φυσικό / natural
Υλικό: ξύλο / wood
Τύπος: χωρίς πλάτη / without backrest
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής