Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΣΚΑΜΠΟ ΜΕΣΑΙΟΥ ΥΨΟΥΣ BRAVE ΟΞΙΑΣ ΜΕ ΔΙΧΑΛΩΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΥΡΟ HM9405.02 48x53x100Υ εκ

55.0610365

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

113,74€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Το σκαμπό ΗΜ9405.02, για επαγγελματική χρήση, είναι ένα μοντέρνο σκαμπό με τετράγωνο κάθισμα, που έχει όλα όσα θα θέλατε από ένα τέτοιο έπιπλο. Είναι ποιοτικό και κομψό στην όψη, και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα, χάρη στο συνδυασμό ξύλου-σχοινιού σε ΜΑΥΡΟ χρώμα και φυσικά χάρη στον ιδιαίτερο ημικυκλικό σχεδιασμό της πλάτης με την μορφή της διχάλας. Είναι ψηλό, ενώ όλη η κατασκευή είναι ελαφριά και άνετη, και θα σας ικανοποιήσει πλήρως χάρη στην πρακτικότητά του. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
56x52x106Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρο το σκαμπό είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό μασίφ ξύλο ΟΞΙΑΣ. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την  διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Η οξιά είναι ένα σκληρό, δυνατό, ελαστικό και βαρύ ξύλο με μικροσκοπικούς πόρους. Αυτό το σχετικά φθηνό ξύλο είναι κομψό και έχει κοκκινωπό καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή επίπλων.
Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από χειροποίητο πλεκτό φυσικό σχοινί.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το σκαμπό ΗΜ9405.02 θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Η όμορφη και ελαφριά του κατασκευή και γενικότερα το ποιοτικό φινίρισμα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι θα ενθουσιαστούν με την πρακτικότητά του, ενώ η ευκολία στην συντήρηση είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό ειδικά για επαγγελματικούς χώρους.
χαρακτηριστικά
Χρώμα: ασπρο / white
Υλικό: σχοινί / rope
Τύπος: ημίσκαμπο / medium-height stool (60-70 cm)
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής