Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΚΡΕΒΑΤΙ MALENA ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΦΑΣΜΑ τύπου NUBUCK, HM647.27 ΓΙΑ ΣΤΡΩΜΑ 120x200 εκ.

55.0509703

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

227,85€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Κρεβάτι- Hm647.27---Ο μεγάλος αρχαίος ποιητής Όμηρος, έλεγε στην Ιλιάδα, ότι ο ύπνος είναι ο βασιλιάς όλων. Τόσο των ανθρώπων, όσο και των θεών. Εμείς σίγουρα μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε έναν «βασιλικό» ύπνο! Με το κρεβάτι MALENA δεν θα ζητήσετε ποτέ κάτι άλλο.
Το κεφαλάρι είναι ψηλό και επενδυμένο με καπιτονέ τεχνοτροπία με τρούκς, ενώ και όλη η επένδυση του κρεβατιού είναι από ανάγλυφο ύφασμα. Το ΠΡΑΣΙΝΟ χρώμα σε όλο το κρεβάτι είναι όμορφο και μπορεί να συνδυαστεί με πληθώρα διακοσμητικών μοτίβων.
Όμως, το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του κρεβατιού είναι ότι δεν ακολουθεί την κλασική κατασκευή με τις τάβλες του σομιέ για την στήριξη του στρώματος, αλλά αντίθετα αποτελείται από μια συνεχόμενη επιφάνεια (2 μοριοσανίδες) επενδυμένη με αντιολισθητική φόδρα, πάνω στην οποία τοποθετείται το στρώμα. Σε διαστάσεις στρώματος 120x200 εκ. θα μπορέσει να φιλοξενήσει 2 άτομα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
120x202x26Υ (μέχρι την επιφάνεια του υποστρώματος) εκ.
Ύψος προσκέφαλου: 120 εκ.
Ύψος ποδιών: 7 εκ.
Διαστάσεις στρώματος: 120x200 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός του κρεβατιού είναι ξύλινος, πράγμα που καθιστά το κρεβάτι εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό, χάρη και στην ενισχυμένη κατασκευή του.

Τα πόδια είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο πολυπροπυλένιο. Το πολυπροπυλένιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο βάρος και στο νερό, ενώ έχει μεγάλη αντοχή σε θερμοκρασίες έως και 125 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, η ανθεκτικότητά του δεν περιορίζεται στο βάρος, στο νερό και στην θερμοκρασία αλλά είναι ασυνήθιστα ανθεκτικό σε πολλά χημικά διαλυτικά, οξέα και βάσεις.

Η επένδυση έχει γίνει εξολοκλήρου από εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα τύπου NUBUCK, χαρίζοντας ελκυστική όψη και μια εκλεπτυσμένη γοητεία στην διακόσμηση του υπνοδωματίου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στα ποιοτικά υλικά κατασκευής, η συντήρηση είναι εύκολη. Το ύφασμα τύπου Nubuck δεν έχει τις ευαισθησίες άλλων τύπων επένδυσης, οπότε και αυτό με την σειρά του δεν αποτελεί πρόβλημα στην συντήρηση του και στο καθάρισμα. Ένα σκούπισμα με ένα υγρό πανί συνήθως είναι αρκετό για το σωστό καθάρισμα. Καλό είναι να αποφεύγονται τα λευκαντικά και οι χλωρίνες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το κρεβάτι MALENA είναι μια ξεχωριστή πρόταση που θα ενθουσιάσει τους χρήστες του. Η έλλειψη, όμως, του κλασικού σομιέ και η κατασκευή με μοριοσανίδες στήριξης του στρώματος είναι το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του κρεβατιού. ’λλωστε, ο καλύτερος τρόπος στήριξης ενός στρώματος είναι αυτός ακριβώς. Πρόκειται για ιδανικό κρεβάτι τόσο για το σπίτι, όσο και για επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία και Airbnb. ’λλωστε, ακόμα κι η συναρμολόγησή του είναι πανεύκολη, αφού βιδώνετε τα πόδια στα υποστρώματα και στην συνέχεια προσαρμόζετε το κεφαλάρι. Απλά και όμορφα φτιάχνετε το υπνοδωμάτιο των ονείρων σας!


Tο στρώμα δεν περιλαμβάνεται στην τιμή
χαρακτηριστικά
Χρώμα: πράσινο / green
Υλικό: υφασμα / fabric
Τύπος: ημίδιπλα / semi (110-149 cm)
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής