Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΣΤΡΩΜΑ BABYCLOUD HM664.01 BONELL SPRING 70X140 ΛΕΥΚΟ

55.0533962

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

95,70€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Στρώμα BABYCLOUD με συνεχόμενα ελατήρια(bonnell)-διπλής όψης 70x140 εκ

Η σημασία του ποιοτικού ύπνου στα βρέφη και στα παιδιά είναι μεγαλύτερη ίσως και από αυτή την ενηλίκων. Τα παιδιά, άλλωστε, κοιμούνται περισσότερο από τους μεγάλους ακριβώς επειδή βρίσκονται σε διαρκή κίνηση. Η σωστή ξεκούραση βοηθάει στην άρτια ψυχική και νοητική ανάπτυξη του παιδιού, αλλά φυσικά και στην σωματική. Είναι, μάλιστα, πολύ πιο σημαντικό για τα παιδιά να έχουν ένα στρώμα που θα υποστηρίζει σωστά την σπονδυλική στήλη κατά την διάρκεια του ύπνου γιατί βρίσκονται στην φάση της ανάπτυξής τους, και ένα λάθος στρώμα μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμες μυοσκελετικές βλάβες. ’ρα, ο πιο σημαντικός παράγοντας για τον σωστό ύπνο των παιδιών, είναι το στρώμα.

Γενικά, το στρώμα πρέπει να είναι καινούριο, ανατομικό και να εφαρμόζει σωστά στο κρεβάτι χωρίς να αφήνει ανοίγματα μεγαλύτερα από 4 εκ, που θα μπορούσε να παγιδευτεί το μωρό καθώς κοιμάται.

TIP: Καλό θα είναι να χρησιμοποιείτε κάποιο επίστρωμα με αφρώδη υλικά επάνω από το στρώμα για ακόμα πιο ποιοτικό ύπνο των παιδιών. Επίσης, εξαιτίας του γεγονότος ότι τα παιδιά συχνά «βρέχουν» το στρώμα στον ύπνο τους, και φυσικά αυτό δεν είναι καλό για το στρώμα, συνιστάται η χρήση ενός αδιάβροχου καλύμματος, το οποίο θα προσφέρει και προστασία από αλλεργίες και γενικά θα είναι αντιμικροβιακό.

Το συγκεκριμένο παιδικό στρώμα είναι κατασκευασμένο με την παραδοσιακή και πιο ανθεκτική κατασκευή στρωμάτων. Αποτελείται από πολλαπλά ελατήρια του ίδιου τύπου και σκληρότητας, ενωμένα σε ένα πλέγμα. Αυτό το πλέγμα αποτελεί την καρδιά του στρώματος και είναι υπεύθυνο για το πώς θα διανεμηθεί το βάρος. Τα στρώματα Bonnell, είναι συνήθως πιο σκληρά από στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια pocket και στρώματα foam.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Διαστάσεις: 70x140 εκ.
Ύψος στρώματος: 22 εκ.

Λεκτικό διάγραμμα στρώματος:

- Ύφασμα ζακάρ
- Μια στρώση ύφασμα 90γρμ/μ2
- 0,8εκ αφρολέξ μαλακής προς μέτριας σκληρότητας
- Βαμβακερή βάτα 15γρμ/μ2
- 1,8εκ αφρολέξ μέτριο προς σκληρό 22dns
-
χαρακτηριστικά
Χρώμα: ασπρο / white
Υλικό: υφασμα / fabric
Τύπος: μονά / single (90-109 cm)
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής