Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΕΠΙΠΛΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ CRONOS ΚΑΡΥΔΙ ΛΕΥΚΟ HM9314 110x30x50Y εκ.

55.0534663

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

67,44€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Το ΗΜ9314 είναι ένα μοντέρνο και λειτουργικό έπιπλο τηλεόρασης, που θα ομορφύνει το σαλόνι σας! Αποτελείται από δύο σειρές τετράγωνα ραφάκια, ένα πιο μεγάλο και ορθογώνιο ράφι και ένα συρτάρι. Τα πόδια ακολουθούν και αυτά την αισθητική γραμμή της υπόλοιπης κατασκευής. Το έπιπλο έρχεται σε μια πανέμορφη διχρωμία καρυδί με λευκό και οι διαστάσεις του είναι ικανοποιητικές για τις περισσότερες τηλεοράσεις.

Η πρακτικότητά του, όμως, τονίζεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι υπάρχει η δυνατότητα να κρεμαστεί όλο το έπιπλο στον τοίχο χωρίς τα πόδια του. Πρόκειται για μια λιτή, κομψή και ολοκληρωμένη πρόταση για το σαλόνι σας!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 110 εκ.
Ύψος: 50 εκ. (με τα πόδια)
Βάθος: 30 εκ.
Πάχος μελαμίνης: 18 χλστ. (1,8 εκ.)

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρο το έπιπλο είναι κατασκευασμένο από μελαμίνη εξαιρετικής ποιότητας. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας. Οι μοριοσανίδες είναι προϊόντα που έχουν τη μορφή πλάκας (panel) και προέρχονται από τη συγκόλληση μέσω πρεσσαρίσματος, μικρών σε διαστάσεις τεμαχιδίων ξύλου (συνήθως ελάτης, οξιάς, ερυθρελάτης, κτλ) με την βοήθεια διάφορων ρητινούχων υγρών. Έπειτα, η μοριοσανίδα επενδύεται, συνήθως με συνθετικά υλικά, όπως φύλλα χαρτιού (μελαμίνες). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. ’ρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη που είναι το υλικό κατασκευής καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό για να δείξει το έπιπλό σας και πάλι σαν καινούριο. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το ΗΜ9314 είναι όμορφο, λιτό αλλά και πρακτικό. Διαθέτει μια μεγάλη επιφάνεια και αρκετούς χώρους για τοποθέτηση διάφορων πραγμάτων. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλά στυλ διακόσμησης χάρη στα ουδέτερα χρώματά του ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι η δυνατότητα που σας δίνει να το κρεμάσετε απευθείας στον τοίχο χωρίς να στηρίζεται στα πόδια του. Μια ιδανική πρόταση για πληθώρα χώρων όπως σαλόνια στο σπίτι, ή ακόμα και επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία, ξενοδοχεία και Airbnb. Και όλα αυτά με τιμή που δεν θα σας αφήσει να κοιτάξετε αλλού.
χαρακτηριστικά
Χρώμα: ασπρο / white
Υλικό: μελαμίνη / melamine
Τύπος: χαμηλά / low
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής