Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ HM9499.01 ΣΕ ΚΑΡΥΔΙ ΧΡΩΜΑ ΣΚΑΛΙΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ 105x60x36.6Υεκ.

55.0534779

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

82,99€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
FB99499.01 τραπεζάκι σαλονιού----- Το τραπεζάκι αυτό είναι ένα όμορφο έπιπλο σε χρώμα καρυδί. Το πρακτικό του design θα αλλάξει την εικόνα του σαλονιού ή του καθιστικού σας προς το καλύτερο. Πρόκειται για μια κατασκευή με μια ικανοποιητικού μεγέθους επάνω επιφάνεια. Από κάτω υπάρχει ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος σαν δεύτερη επιφάνεια. Το χαρακτηριστικό, όμως, σε αυτό το τραπεζάκι είναι ότι στα πλαϊνά υπάρχει σκαλιστό σχέδιο με μηχανικά μέσα (CNC Relief). Η κομψότητα, η ποιότητα και το minimal πρακτικό design χαρακτηρίζουν αυτό το τραπεζάκι, που έχει φτιαχτεί για εσένα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
105x60x36,6Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το τραπεζάκι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μελαμίνη πάχους 18 χιλιοστών. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας(panel). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.
Τα πλαϊνά έχουν σκαλιστεί με CNC Relief μέθοδο, πάχους 4mm.
Τα πόδια είναι από πολυαιθυλένιο για αντοχή και μικρότερο βάρος.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη που είναι το υλικό κατασκευής καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό για να δείξει το τραπεζάκι σας και πάλι σαν καινούριο. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

To προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης
χαρακτηριστικά
Χρώμα: καρυδί / walnut
Υλικό: μελαμίνη / melamine
Τύπος: μοντέρνα / modern
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής