Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΤΡΑΠΕΖΙ HM8482.11 OVAL 6εκ.ΠΑΧΟΣ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ MANGO 160x90x77Υ εκ.

55.0532927

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

417,42€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Ανακαλύψτε το μοναδικό χειροποίητο τραπέζι HM8482.11 με επιφάνεια από φυσικό μασίφ ξύλο MANGO. To σχήμα είναι έντονο οβάλ και στηρίζεται σε μαύρα μεταλλικά πόδια σε διάταξη διπλού χιαστί.
Ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, οι άκρες του τραπεζιού επεξεργάστηκαν για να δημιουργήσουν τον αρχικό χαρακτήρα και τη φυσική εντύπωση μιας φέτας από ένα τεράστιο δέντρο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
160x90x77Υ εκ.
Πόδια διαγώνια: 143x77 εκ.
Πάχος επιφάνειας: 6 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Τα πόδια είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο μέταλλο για να μπορέσει να αντέξει το βάρος της επιφάνειας των 6 εκατοστών μασίφ ξύλου.
Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από φυσικό μασίφ ξύλο mango και κάθε ένα είναι μοναδικό λόγω της ανομοιομορφίας των κορμών των δένδρων. Όταν αναφερόμαστε σε μασίφ, εννοούμε τα ξύλα που κατασκευάζονται ολοκληρωτικά από τον κορμό δέντρου. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την  διαχρονική αισθητική του.
Το ΜΑΝΓΚΟ είναι πυκνό και δυνατό σκληρό ξύλο με ιδιαίτερα ελκυστικά  νερά. Τα νερά του ξύλου του είναι μοναδικά καθώς ενσωματώνουν αρκετούς τόνους και χρώματα, που κυμαίνονται από ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως σκούρο καφέ έως ανοιχτό ροζ ή πράσινο. Είναι ελαφρύτερο από άλλα είδη ξύλου και είναι ανθεκτικό στο νερό.
Οι υπάρχουσες ρωγμές ή αυτές που ενδέχεται να δημιουργηθούν με την πάροδο του χρόνου οφείλονται στην συστολή-διαστολή του ζωντανού οργανισμού που λέγεται μασίφ ξύλο, και δεν αποτελούν κατασκευαστικό ελλάτωμα, δίνοντας  πρωτοτυπία και μοναδικό design στο χώρο σας. Κατά τη διαδικασία παραγωγής γίνεται ομοιομορφοποίηση και σταθεροποίηση των ρωγμών που υπάρχουν, με υλικό κατασκευασμένο από το ίδιο ξύλο. Επομένως, μπορεί να υπάρχουν χρωματικές παραλλαγές και διαφορές στις διαστάσεις του προϊόντος λόγω των διαστάσεων του επεξεργασμένου ξύλου. Αυτά δεν αποτελούν ελάττωμα του προϊόντος.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το ΜΑΝΓΚΟ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό, οπότε μπορείτε άφοβα να το καθαρίζετε με βρεγμένες πετσέτες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το ΗΜ8482.11 είναι ένα πανέμορφο τρα
χαρακτηριστικά
Χρώμα: φυσικό / natural
Υλικό: ξύλο / wood
Τύπος: μοντέρνα / modern
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής