Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ MONTANA SUPERIOR ΜΑΣΙΦ ΑΚΑΚΙΑΣ HM8716.11 200x106x77Υεκ.

55.0532935

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

683,17€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
ΗΜ8716.11 ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΚΑΚΙΑΣ-----Ανακαλύψτε το μοναδικό χειροποίητο τραπέζι HM8716.11 με επιφάνεια από φυσικό μασίφ ξύλο ΑΚΑΚΙΑΣ σε ΦΥΣΙΚΟ χρώμα. To σχήμα είναι ορθογώνιο και στηρίζεται σε μαύρα μεταλλικά διπλοχιαστί πόδια. Το μοντέρνο design συναντά την φύση και δίνει μια διαχρονική και ζεστή αίσθηση στον χώρο σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
200x106x77Y εκ.
Πάχος επιφάνειας: 3,5 εκ.
Απόσταση ποδιών: 102x102 εκ.
Απόσταση διαγώνια: 184x83 εκ.
Ύψος ποδιών: 73,5 εκ.
Πάχος ποδιών: 4x8 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Τα πόδια είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο μέταλλο για να μπορέσει να αντέξει το βάρος της μεγάλης επιφάνειας των 3,5 εκατοστών πάχους μασίφ ξύλου.
Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από φυσικό μασίφ ξύλο ΑΚΑΚΙΑΣ και κάθε ένα είναι μοναδικό λόγω της ανομοιομορφίας των κορμών των δένδρων. Όταν αναφερόμαστε σε μασίφ, εννοούμε τα ξύλα που κατασκευάζονται ολοκληρωτικά από τον κορμό δέντρου. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την  διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Το ξύλο της ακακίας είναι από τα καλύτερα είδη ξύλου που κυκλοφορούν στην αγορά. Η μηχανική του αντοχή και οι μηχανικές του ιδιότητες προσεγγίζουν αυτές άλλων γνωστών ξύλων, όπως η οξιά, ο δρυς, η afzelia, το teak και άλλα. Είναι υψηλής βιολογικής αντοχής, δηλαδή παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στην δράση μικροοργανισμών που θα μπορούσαν να καταστρέψουν το υλικό και τις κατασκευές.
Οι υπάρχουσες ρωγμές ή αυτές που ενδέχεται να δημιουργηθούν με την πάροδο του χρόνου οφείλονται στην συστολή-διαστολή του ζωντανού οργανισμού που λέγεται μασίφ ξύλο, και δεν αποτελούν κατασκευαστικό ελλάτωμα, δίνοντας  πρωτοτυπία και μοναδικό design στο χώρο σας. Κατά τη διαδικασία παραγωγής γίνεται ομοιομορφοποίηση και σταθεροποίηση των ρωγμών που υπάρχουν, με υλικό κατασκευασμένο από το ίδιο ξύλο. Επομένως, μπορεί να υπάρχουν χρωματικές παραλλαγές και διαφορές στις διαστάσεις του προϊόντος λόγω των διαστάσεων του επεξεργασμένου ξύλου. Αυτά δεν αποτελούν ε
χαρακτηριστικά
Χρώμα: φυσικό / natural
Υλικό: ξύλο / wood
Τύπος: industrial
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής