Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ SANTA FE RATTAN HM9343 60x103x90Υ εκ.

55.0514593

διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 5 μέρες

149,89€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Η κουνιστή πολυθρόνα SANTA FE είναι ακριβώς αυτό που ονειρεύονται οι περισσότεροι! Κλασσική, άνετη και?.κουνιστή! Το bamboo είναι η κλασική επιλογή για τον εξωτερικό σας χώρο και το παραδοσιακό design της θα αποτελέσει το κέντρο του ενδιαφέροντος σε κάθε συνάντηση με φίλους και συγγενείς αλλά φυσικά και όταν θελήσετε να χαλαρώσετε παρέα με το αγαπημένο σας βιβλίο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
100x62x90Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρη η πολυθρόνα είναι κατασκευασμένη από bamboo.
INFO: Το bamboo είναι ένα ψηλό τροπικό φυτό με σκληρούς, κοίλους μίσχους. Οι νεαροί βλαστοί του φυτού μπορούν να φαγωθούν και οι μίσχοι χρησιμοποιούνται για την κατασκευή επίπλων. Το μπαμπού δεν είναι τεχνικά δέντρο ? αλλά η φύτευση και η καλλιέργειά του δεν είναι λιγότερο ωφέλιμη για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Πράγματι, ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο γρασίδι στον πλανήτη, το μπαμπού έχει απίστευτες δυνατότητες ως βιώσιμος πόρος. Το ξυλώδες στέλεχος του το κάνει να μοιάζει με δέντρο, ωστόσο έχει και μοναδικές ιδιότητες, όπως το γεγονός ότι βελτιώνει την δομή του εδάφους και του χώματος στο οποίο φύεται!
Το μπαμπού έχει πολλές χρήσεις, κυρίως στις κατασκευές αλλά και σε πληθώρα άλλων εφαρμογών όπως έπιπλα κτλ. Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε εάν το ξύλο του είναι σκληρό, η απάντηση είναι ένα ηχηρό ΝΑΙ! Στην πραγματικότητα, είναι 2-3 φορές πιο σκληρό από τα περισσότερα παραδοσιακά σκληρά ξύλα, συμπεριλαμβανομένης της βελανιδιάς!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η πολύ ξηρή ατμόσφαιρα και οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας βλάπτουν το bamboo με αποτέλεσμα να «ραγίζει». Εάν προστατεύσετε τα έπιπλά σας ανάλογα, τότε σε γενικές γραμμές, ένα καθάρισμα 3-4 φορές τον χρόνο με ένα υγρό πανάκι κι αν το θελήσετε με κάποιο φυσικό σαπούνι χωρίς χημικά, είναι αρκετό για να διατηρήσετε τα έπιπλά σας από bamboo για πολλά χρόνια.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Στιβαρή κατασκευή
Κλασικό design
Ευκολία στην συντήρηση χάρη στο bamboo
Εκπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής

*Το προϊόν παραδίδεται έτοιμο για χρήση
χαρακτηριστικά
Χρώμα: καρυδί / walnut
Υλικό: μπαμπού / bamboo
Τύπος: κουνιστές / rocking
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής