Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΕΣΩΤ. ΧΩΡΟΥ HM9331.01 IGNACIO RUBBERWOOD-ΣΧΟΙΝΙ 61x56x83Υεκ.

55.0525620

διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 21 μέρες

134,89€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Η πολυθρόνα εσωτερικού χώρου ΗΜ9331.01 είναι μια πολυθρόνα απαράμιλλης ομορφιάς. Ο πανέμορφος σκελετός της είναι από ποιοτικό ξύλο, ενώ τόσο η μεσαίου ύψους πλάτη όσο και το φαρδύ κάθισμα αποτελούνται από αριστοτεχνικά πλεγμένο σχοινί άριστης ποιότητας. Οι σχεδιαστικές γραμμές της πολυθρόνας είναι κομψές και με γνώμονα την άνεση του χρήστη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα οριζοντίως κυρτά μπράτσα της πολυθρόνας. Το ξύλο έχει το φυσικό του χρώμα που μπορεί άνετα να συνδυαστεί με διάφορα διακοσμητικά μοτίβα. Η πολυθρόνα θα αποτελέσει το κέντρο ενδιαφέροντος οπουδήποτε και αν τοποθετηθεί, είτε σε χώρους εστίασης, είτε σε lounge bars, είτε σε ξενοδοχεία, ακόμα και στο σπίτι.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
69x59x86 εκ.
Ύψος καθίσματος: 47 εκ.
Ύψος μπράτσου: 63 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 50x40 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 50x34 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της πολυθρόνας είναι από εξωτικό ξύλο rubberwood. Το ξύλο από καουτσούκ ανήκει στα σκληρά ξύλα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην επιπλοποιεία. Θεωρείται φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς προέρχεται από ήδη υπάρχουσες φυτείες. Προέρχεται από το Βραζιλιάνικο καουτσουκόδεντρο, το Para. Το rubberwood είναι πολύ ανθεκτικό και το γεγονός ότι παρουσιάζει ελάχιστη συρρίκνωση το καθιστά βασικό υλικό στην κατασκευή επίπλων. Το χρώμα του κινείται στις αποχρώσεις του κίτρινου προς καφέ. Το σίγουρο είναι πως αν επιλέξετε έπιπλα από ξύλο καουτσούκ θα αντέξουν στο χρόνο.

Το κάθισμα και η πλάτη αποτελούνται από σχοινί σε πλέξη.



ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στα ανθεκτικά υλικά κατασκευής, ένα σκούπισμα με ένα υγρό πανάκι είναι αρκετό για να δείχνει η πολυθρόνα συνέχεια σαν καινούρια.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Αισθητικά πανέμορφη πολυθρόνα που θα ταιριάξει οπουδήποτε.
•Σχέση ποιότητας-τιμής
•Ετοιμοπαράδοτη
•Παραδίδεται έτοιμη για χρήση
χαρακτηριστικά
Χρώμα: φυσικό / natural
Υλικό: σχοινί / rope
Τύπος: σαλονιού / living room
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής