Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu

ΣΚΑΜΠΟ MARCELLO ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ HM9280.01 ΒΕΛΟΥΔΟ ΓΚΡΙ ΜΕ ΞΥΛΙΝΟ 50x49,5x101,5Υεκ.

55.0533738

διαθεσιμότητα: 15-25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

191,30€

Μη επαρκές υπόλοιπο του είδους

Επικοινωνήστε μαζί μας 2810370511
Διαβάστε για τις πληροφορίες αποστολής εδώ
περιγραφή
Σκαμπό bar «MARCELLO? σε γκρι χρώμα με μαύρα ξύλινα πόδια. Τα πόδια ενώνονται μεταξύ τους περίπου στη μέση τους με μια μεταλλική ορθογώνια ράγα σε χρυσή απόχρωση. Το «MARCELLO? είναι λιτό, ποιοτικό και κομψό στην όψη, και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα. Είναι ψηλό με πλάτη, η οποία στο πίσω μέρος της έχει καπιτονέ τεχνοτροπία, πράγμα που επιτείνει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτού του σκαμπό.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Γενικές Διαστάσεις: 50x49,5x101,5 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 50x48 εκ.
Διάσταση πλάτης: 49x33 εκ.
Ύψος καθίσματος: 70 εκ.
Πάχος αφρολέξ καθίσματος: 3,7 εκ.
Πάχος ξύλου πλάτης: 0,9 εκ.
Πυκνότητα αφρολέξ καθίσματος: 22 Dns (μαλακό προς μέτρια σκληρό)
Πάχος ξύλου καθίσματος: 2,5 εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: Ο σκελετός του σκαμπό είναι κατασκευασμένος από ξύλο με αποτέλεσμα να προσδίδει αντοχή στο βάρος, στην φθορά και κατ? επέκταση στον χρόνο.
Τα πόδια είναι και αυτά ξύλινα και στο κάτω μέρος τους, υπάρχουν πλαστικές τάπες για την προστασία οποιουδήποτε πατώματος.
Το γέμισμα της πλάτης και του καθίσματος αποτελείται από αφρολέξ το οποίο είναι ιδιαιτέρως άνετο για πολύωρη χρήση.
Η επένδυση του σκαμπό έχει γίνει εξολοκλήρου με βελούδο. Το βελούδο είναι το ύφασμα που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο! Είτε καλύπτει μικρές είτε μεγάλες επιφάνειες, δεν μπορεί παρά να κάνει την παρουσία του αισθητή στο χώρο και να μαγνητίσει τα βλέμματα. Πρόκειται για ένα ύφασμα απαλό, χαλαρό, απολαυστικό και φινετσάτο που είναι αδύνατον να του αντισταθεί κάποιος. Το θετικό είναι ότι μπορεί να εναρμονιστεί εύκολα με κάθε είδος διακόσμησης, προσδίδοντας στο χώρο φινέτσα και καλαισθησία.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Τα ξύλινα πόδια με την μεταλλική τους ορθογώνια ένωση δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση παρά μόνο ένα πέρασμα με υγρό πανί. Για το βελούδο, όμως, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι αποφεύγουν την αγορά βελούδινων αντικειμένων γιατί πιστεύουν ότι καταστρέφεται εύκολα και δεν καθαρίζεται. Σίγουρα είναι ένα λεπτεπίλεπτο ύφασμα που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, η οποία όμως μπορεί να το διατη
χαρακτηριστικά
Χρώμα: γκρι / grey
Υλικό: βελούδο / velvet
Τύπος: με πλάτη / with backrest
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων
4 τρόποι
Πληρωμής