Πάνω από 14.000 Προϊόντα

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Customer
Customer0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
X
Menu
ΦΙΛΤΡΑ
X
Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Για την παραλαβή των προϊόντων που αγοράζετε από το www.xaritakis.gr μπορείτε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω επιλογές:

 •  COURIER - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ.
  Με αυτή την επιλογή η παραγγελία σας θα αποσταλεί με Γενική ταχυδρομική.
  Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραγγελίες που θα αποσταλούν με courier.

 • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ.

 • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ.

 • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ: στην Λεωφ. 62 Μαρτύρων 174 στο Ηράκλειο Κρήτης

 • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.

 • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ.Κόστος Μεταφορικών

Το κόστος μεταφοράς της παραγγελίας σας σχετίζεται με την κατηγορία των προϊόντων που έχετε επιλέξει, τον τρόπο αποστολής και το σημείο στο οποίο θα παραδοθούν τα προϊόντα.

Προσοχή! Οι παρακάτω χρεώσεις δεν ισχύουν για αποστολές πολύ μεγάλου όγκου (πχ. 1 φορτηγάκι/αποστολή, ή 2 παλέτες). Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω συνεννόηση.

 1. COURIER: το κόστος μεταφορικών με Γενική ταχυδρομική υπολογίζετε βάσει της κατηγορίας του είδους που θα επιλέξετε και της ποσότητας των ειδών.
  Το ακριβές κόστος μεταφοράς θα σας το εμφανίσει στο καλάθι (βήμα 4. Μεταφορικά), Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 1. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ:

  1. Αττική: Το κόστος μεταφορικών σε αυτήν την επιλογή για Αττική είναι εικοσιπέντε ευρώ 25€.
   Εκτός των νησιών του νομού αττικής(Σαλαμίνα, Αίγινα, Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες, Κύθηρα) οπού εξυπηρετούνται μόνο από πρακτορείο που υποδεικνύει ο πελάτης.

  1. Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησος: Το κόστος μεταφορικών σε αυτήν την επιλογή για τις παραπάνω περιοχές είναι τριανταπέντε ευρώ 35€

  2. Ηράκλειο Κρήτης: Το κόστος μεταφορικών σε αυτήν την επιλογή για Ηράκλειο είναι δεκαπέντα ευρώ 15€.

  3. Κρήτη(εκτός Ηρακλείου): Το κόστος μεταφορικών σε αυτήν την επιλογή για Κρήτη είναι τριάντα ευρώ 30€.

  4. Νησιά: Αυτή η επιλογή ΔΕΝ υποστηρίζετε για νησιά. (Τα νησιά για παράδοση επί πεζοδρομίου εξυπηρετούνται μόνο από πρακτορείο που υποδεικνύει ο πελάτης.

 1. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ.

 

 Επιλογή

Περιγραφή

Κόστος

1. Παράδοση Αττική

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο Αφοί Κουράτορα Ο.Ε:  ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ 81 - ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, 11855  ΤΗΛ: 210-3410111210-3410137

ΔΩΡΕΑΝ

2. Παράδοση Κρήτη

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο του νομού σας.

15€

3. Παράδοση Θεσσαλονίκη

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο του νομού σας.

20€

4. Παράδοση Ήπειρο

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο του νομού σας.

20€

5. Παράδοση Θεσσαλία

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο του νομού σας.

20€

6. Παράδοση Πελοπόννησος

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο του νομού σας.

20€

7. Παράδοση Μακεδονία Θράκη

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο του νομού σας.

20€

8. Παράδοση Δυτική Ελλάδα

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο του νομού σας.

20€

9. Παράδοση Στερεά Ελλάδα

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο του νομού σας.

20€

10. Παράδοση Νησιωτική Ελλάδα

Η μεταφορά πραγματοποιείται μέχρι το πρακτορείο του νομού σας.

30€ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ:

  Απο Δευτέρα μέχρι Παρασκευή: 10:00 - 18:00
   

  Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδο Λεωφ. 62 Μαρτύρων 174 στο Ηράκλειο Κρήτης και μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από εκεί, χωρίς καμία χρέωση. 

  Το μόνο που χρειάζεται για την παραλαβή από το κατάστημα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας 1 ημέρα πριν ώστε να έχουμε την παραγγελία σας έτοιμη για παραλαβή άμεσα την ημέρα και ώρα που θα μας ορίσετε.

 1. ΑΛΛΟ - ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΑΣ:

  1. Επιθυμείτε τη μεταφορά από συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία;
   Σε περίπτωση που επιθυμείτε η μεταφορά να πραγματοποιηθεί από μεταφορική εταιρεία της αρεσκείας σας. Σε αυτή τη περίπτωση δεν υπάρχει κάποια χρέωση από το www.xaritakis.gr και τα προϊόντα παραδίδονται στη μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε.

  1. Επιθυμείτε τη μεταφορά εντός της οικίας σας;
   Σε περίπτωση που επιθυμείτε η μεταφορά να πραγματοποιηθεί μέχρι εντός της οικίας σας.

  1. Επιθυμείτε τη μεταφορά με οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς;
   Σε περίπτωση που επιθυμείτε η μεταφορά να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο της αρεσκείας σας.

   Μετά την ολοκλήρωση παραγγελίας με την παραπάνω επιλογή θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τις λεπτομέρειες της αποστολής, Αλλιώς μπορείτε να έρθετε και εσείς σε επικοινωνία μαζί μας στο 2810370511, ώστε να βοηθήσουμε στη διαδικασία της αποστολής των προϊόντων σας. 

 

Χρόνος παράδοσης

Τα προϊόντα που βρίσκονται σε stock παραδίδονται εντός 1-5 ημερών.

Για τις παραδόσεις των προϊόντων που δε βρίσκονται σε stock ισχύει ο χρόνος παράδοσης που αναγράφεται στην περιγραφή κάθε προϊόντος.

Η ημέρα παράδοσης θα σας γίνεται γνωστή άμεσα με την παραγγελία σας.

Παρ'ολα αυτά, η εταιρεία δεν ευθύνεται για πιθανή ασυνέπεια των παραπάνω χρόνων παράδοσης, που οφείλεται σε καθυστερήσεις από τον προμηθευτή ή σε άλλους εξωγενείς παράγοντες, αλλά σε καμία περίπτωση ο χρόνος παράδοσης δε θα ξεπερνά τις 60 ημέρες.

Συσκευασία προϊόντων

Όλα τα προϊόντα παραδίδονται αμοντάριστα στην εργοστασιακή τους συσκευασία και συνοδεύονται με αναλυτικό οδηγό συναρμολόγησης. Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνηση για το μοντάρισμα, το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικώς στο 2810-370511.

Μεταφορική εταιρεία

Το  www.xaritakis.gr έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με τη μεταφορική εταιρεία Αφοί Κουράτορα, η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση Αγίου Πολυκάρπου 81 - Βοτανικός, 11855.

Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ του www.xaritakis.gr και της μεταφορικής εταιρείας Αφοί Κουράτορα, οι αγορές σας μπορούν να μεταφερθούν ΔΩΡΕΑΝ μέχρι και το πρακτορείο της εταιρείας στην Αθήνα.


Αφοί Κουράτορα Ο.Ε:

ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ 81 - ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, 11855

ΤΗΛ: 210-3410111210-3410137

 

Επιστροφές

 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:
  Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν ή  ένα μέρος των προϊόντων της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας το κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά καλώντας στο τηλέφωνο 2810 370511. Την απόφαση σας αυτή θα πρέπει να την πάρετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Αν ο λόγος που επιθυμείτε να γίνει επιστροφή του προϊόντος λόγο κάποιου ελαττώματος θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 48 ωρών και επίσης να μας στείλετε στο email στο info@xaritakis.gr με φωτογραφία του ελαττώματος (να γνωρίζετε ότι δεν γίνεται για λόγους δυσπιστίας προς την πλευρά σας. Οι φωτογραφίες βοηθούν στην επικοινωνία μας με τους προμηθευτές μας αλλά και για να λύνουμε ταχύτερα τα οποιαδήποτε ποιοτικά θέματα προκύπτουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η φωτογραφία του αντικειμένου είναι η καλύτερη λύση). Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής είναι κάποιο ελάττωμα ή ζημιά κατά την μεταφορά τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας εφόσον την αποστολή την ανέλαβε η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών της εταιρείας μας. Αν όμως την αποστολή της παραγγελίας την ανέλαβε ο πελάτης με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή ή ελάττωμα υπέστη το προϊόν ή τα προϊόντα κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιον άλλο λόγω π.χ. δεν είστε ικανοποιημένος από την ποιότητα, το χρώμα κ.λ.π τότε τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την εταιρεία μας και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής.

  Επίσης τα προϊόντα τα οποία αναφέρονται ως κατόπιν παραγγελίας, δεν επιστρέφονται.

  Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:
  1. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  2. Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής
  3. Για τα είδη που έχουν ειδική εργοστασιακή συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί η συσκευασία τους.
  4. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια ή σημάνσεις μάρκας κ.λ.π. που ενδέχεται να έχουν επάνω τους τα προϊόντα
  5. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής

  Μετά την επιστροφή του προϊόντος έχετε τις παρακάτω επιλογές:
  - να μας ζητήσετε αντικατάσταση με κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας
  - να μας ζητήσετε να σας εκδώσουμε ένα μοναδικό εκπτωτικό κωδικό για τις επόμενες αγορές σας
  - να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο θα επιστρέψουμε τα χρήματα σας

 • ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «προηγούμενο» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «διαγραφή» των προϊόντων . Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2810370511και ένας εκπρόσωπός μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2810370511ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2810370511και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Επίσης εφόσον η παραγγελία έχει τιμολογηθεί και έχει πλέον δρομολογηθεί για την παράδοση της, τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει ο πελάτης.