Όροι Χρήσης - Πολιτική Cookie - Προσωπικά δεδομένα

Προσωπικά δεδομένα


Νέα Πολιτική Απορρήτου με ισχύ από 25 Μαίου 2018

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα πώλησης οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού κάνοντας χρήση τoυ brand ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ (www.xaritakis.gr).
Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε όταν χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο www.xaritakis.gr. Περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.


ΠΟΙΟΣ είναι Υπεύθυνος για την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων;

Υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε σχέση με αυτή την πολιτική απορρήτου είναι η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» με αρ. ΓΕΜΗ 075677727000.
Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους έχετε εσείς συναινέσει.

Οι εκτελούντες επεξεργασία των δεδομένων σας βρίσκονται εντός της ΕΕ και δεσμεύονται από τον Κανονισμό 2016/679/ΕΚ (Κανονισμός) και την σύμβασή τους μαζί μας από τα οποία εξασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων και η επεξεργασία τους σύμφωνα με την συναίνεση που δίνετε. Η επιχείρηση «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» έχει λάβει κάθε αναγκαίο τεχνικό και οργανωτικό μέτρο ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή και η πρόσβαση σε αυτά να γίνεται σύμφωνα με τον νόμο.

 

ΠΟΙΑ Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε και ΠΟΤΕ

Εμείς ζητούμε να μας υποβάλετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα για να σας παράσχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητάτε. Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε αγορές, επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών μας, ζητάτε να λαμβάνετε νέα, δημιουργείτε λογαριασμό, συμμετέχετε στις εκδηλώσεις ή διαγωνισμούς μας, ή αλληλεπιδράτε με ή χρησιμοποιείτε τον Δικτυακό Τόπο μας . 


Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:
Στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου ονόματος, email, αρ. τηλεφώνου, ταχυδρομικής διεύθυνσης και διεύθυνσης χρέωσης
Στοιχεία σύνδεσης και λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένου ονόματος χρήστη, κωδικού πρόσβασης, μοναδικού αναγνωριστικού χρήστη και ιστορικού αγορών.
Προσωπικές προτιμήσεις, όπως ο κατάλογος επιθυμιών σας, καθώς και προτιμήσεις σχετικά με το μάρκετινγκ και τα cookies.


Κατά την αλληλεπίδρασή σας με τον Δικτυακό Τόπο μας, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πρακτικές περιλαμβάνονται στην ενότητα για τα Cookies και τα Pixel Tags αυτής της πολιτικής απορρήτου. 

 

Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

Cookies, διευθύνσεις IP, επικεφαλίδες παραπομπής (referrer headers), δεδομένα αναγνώρισης του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης και της έκδοσής του, καθώς και εικόνες συλλογής στατιστικών στοιχείων (web beacons) και ετικέτες (tags) 


ΠΑΙΔΙΑ 

Συμμορφωνόμαστε με τη νομοθεσία και δεν επιτρέπουμε σε παιδιά να εγγράφονται στον Δικτυακό Τόπο μας όταν είναι κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας της χώρας όπου κατοικούν. Θα ζητήσουμε τη συγκατάθεση του γονέα για τα παιδιά που συμμετέχουν στις εμπειρίες και τις εκδηλώσεις μας. 


ΕΡΓΑΛΕΙΑ για να Ρυθμίσετε Ποια Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε

Κατά τη χρήση του Δικτυακό Τόπο μας, παρέχουμε επίσης έγκαιρη ενημέρωση και λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας για ορισμένες πρακτικές. Για παράδειγμα λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιούμε την τοποθεσία σας και να σας στέλνουμε ειδοποιήσεις. Ενδέχεται να λαμβάνουμε αυτή τη συγκατάθεση μέσω Δικτυακό Τόπο μας ή χρησιμοποιώντας τις συνηθισμένες συναινέσεις που είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας. 
Σε πολλές περιπτώσεις, η πλατφόρμα του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε ή της κινητής συσκευής σας παρέχουν πρόσθετα εργαλεία που σας επιτρέπουν να ελέγχετε πότε οι συσκευές σας συλλέγουν ή κάνουν κοινή χρήση συγκεκριμένων κατηγοριών προσωπικών δεδομένων.  Για παράδειγμα, η κινητή συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε μπορεί να παρέχουν εργαλεία που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τη χρήση cookies ή την κοινή χρήση τοποθεσιών.  Εμείς σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε και να χρησιμοποιείτε τα διαθέσιμα εργαλεία στις συσκευές σας.   


ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για την παροχή στοιχείων για τον Δικτυακό Τόπο και τις Υπηρεσίες που ζητάτε 
  • Όταν χρησιμοποιείτε τον Δικτυακό Τόπο μας, εμείς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε το προϊόν ή την υπηρεσία που έχετε ζητήσει. Για παράδειγμα, αν πραγματοποιήσετε μια αγορά στον δικτυακό τόπο μας ή συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση ή προωθητική ενέργεια, εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες επικοινωνίας που μας δίνετε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την αγορά, την εκδήλωση ή την προωθητική ενέργεια. Αν επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών μας, εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως πληροφορίες παράδοσης ή πληρωμής, ή το προϊόν που αγοράσατε, για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε ένα πρόβλημα ή να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. 
  • Σε πολλές περιπτώσεις, για να χρησιμοποιήσετε ορισμένα στοιχεία στον Δικτυακό Τόπο μας, ίσως χρειαστεί να παρέχετε στην επιχείρηση «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» πρόσθετα δεδομένα ή επιπλέον συναίνεση για τη χρήση συγκεκριμένων στοιχείων με ορισμένο τρόπο.  Για παράδειγμα προκειμένου να μοιραστείτε περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως χρειαστεί να παράσχετε τα στοιχεία σύνδεσης με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Για την κοινοποίηση πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας, καθώς και για άλλους σκοπούς προώθησης
  • Όταν παρέχετε τη συγκατάθεσή σας, θα σας στέλνουμε προωθητικές επικοινωνίες και νέα σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις της επιχείρησης «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» και άλλες προωθητικές ενέργειες. Μπορείτε να εξαιρεθείτε (opt-out) από αυτές τις επικοινωνίες οποιαδήποτε στιγμή, αφού έχετε δώσει αυτή τη συγκατάθεση.
  • Αν είστε ήδη πελάτης της επιχείρησης «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» (για παράδειγμα, αν έχετε υποβάλει παραγγελία σε εμάς), μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας που μας παρέχετε για να σας στείλουμε ενημερώσεις μάρκετινγκ σχετικά με παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες της επιχείρησης «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», όπου επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο ( εκτός αν έχετε ήδη επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιο περιεχόμενο). Σε άλλες περιπτώσεις, ζητούμε τη συναίνεσή σας για να σας αποστείλουμε πληροφορίες μάρκετινγκ. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς, καθώς και τις πληροφορίες από άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες της επιχείρησης «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» - όπως η χρήση σας του Δικτυακού Τόπου μας, οι επισκέψεις ή αγορές που πραγματοποιείτε στο καταστήματα μας, η συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις και διαγωνισμούς- για την εξατομίκευση της επικοινωνίας μας μαζί σας σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
  • Για τη λειτουργία, βελτίωση και διατήρηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας 
  • Χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την επιχειρηματική μας δραστηριότητα.  Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε μια αγορά, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για λογιστικές, ελεγκτικές και άλλες εσωτερικές λειτουργίες. Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς των προϊόντων και υπηρεσιών μας για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως χρήστη, για να σας βοηθήσουμε στον εντοπισμό τεχνικών προβλημάτων και προβλημάτων παροχής υπηρεσιών, καθώς και για να διαχειριστούμε τον Δικτυακό Τόπο μας. 
  • Για την προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων ή ασφάλειας, δικών μας ή τρίτων 
  • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς του Δικτυακού Τόπου μας για την αποτροπή ή τον εντοπισμό απάτης, κατάχρησης, παράνομης χρήσης και παραβίασης των Όρων Χρήσης μας, καθώς και για τη συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις, κρατικά αιτήματα ή την ισχύουσα νομοθεσία. 
  • Για σκοπούς γενικής έρευνας και ανάλυσης 
  • Χρησιμοποιούμε δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Δικτυακού Τόπου και Υπηρεσιών μας για να κατανοήσουμε καλύτερα τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.  Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της αναζήτησης και εύρεσης προϊόντων από τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου www.xaritakis.gr, με σκοπό να κατανοήσουμε καλύτερα τους βέλτιστους τρόπους για την οργάνωση και παρουσίαση προσφορών προϊόντων στις «βιτρίνες» των ηλεκτρονικών καταστημάτων μας.  
  • Άλλοι σκοποί: Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας με άλλους τρόπους και θα παρέχουμε ειδικές ειδοποιήσεις όταν συλλέγουμε τα δεδομένα, ενώ θα εξασφαλίζουμε τη συγκατάθεσή σας όπου χρειάζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ των Προσωπικών σας Δεδομένων


Κοινοποίηση από την επιχείρηση «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» 
Η επιχείρηση «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» κάνει κοινή χρήση των προσωπικών δεδομένων σας με:

  • Τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της επιχείρησης «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», μεταφορές και παραδόσεις, φιλοξενία, διαχείριση και συντήρηση των δεδομένων μας, διανομή email και sms, έρευνα και ανάλυση, διαχείριση προωθητικών ενεργειών της επιχείρησης «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», καθώς και διαχείριση ορισμένων υπηρεσιών και στοιχείων.  Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτουμε συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. 
  • Άλλους τρίτους φορείς, στον βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς: (i) συμμόρφωση με κρατικό αίτημα, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, (ii) αποτροπή παράνομων χρήσεων του Δικτυακού Τόπου μας ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης του Δικτυακού Τόπου μας και των πολιτικών μας, (iii) δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων, και (iv) συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης (π.χ. παραχάραξη) 
  • Ενδέχεται επίσης να μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα που διαθέτουμε σχετικά με εσάς σε περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης του συνόλου ή μέρους των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ή περιουσιακών στοιχείων μας (όπως σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, μεταβίβασης, απόσχισης κλάδου, διάλυσης ή ρευστοποίησης).

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των Προσωπικών σας Δεδομένων


Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια
Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων κρυπτογράφησης και επαλήθευσης ταυτότητας, με σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας. 


Διεθνής μεταφορά δεδομένων 
Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε (ή επεξεργαζόμαστε) στο πλαίσιο του Δικτυακού Τόπου www.xaritakis.gr θα αποθηκεύονται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες εντός Ε.Ε.. Μερικοί από τους παραλήπτες των δεδομένων με τους οποίους η επιχείρηση «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα σας μπορεί να βρίσκονται σε άλλες χώρες εκτός από αυτήν στην οποία πραγματοποιήθηκε η αρχική συλλογή των προσωπικών δεδομένων σας.


Διατήρηση των προσωπικών δεδομένων σας 
Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου (εκτός εάν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία). Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για χρονικό διάστημα δέκα (10) ετών άλλως για όσο διάστημα επιθυμείτε να έχετε λογαριασμό στην επιχείρηση «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ». Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για λόγους παροχής εγγύησης).


ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τα εξής: (i) πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, (ii) ηλεκτρονικό αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων (φορητότητα) (iii) διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας αν είναι ημιτελή ή ανακριβή, ή (iv) διαγραφή ή περιορισμό των προσωπικών δεδομένων σας σε ορισμένες περιστάσεις που προβλέπονται από το εφαρμοστέο δίκαιο. Αυτά τα δικαιώματα δεν είναι απόλυτα, καθώς ενδέχεται λ.χ. να περιορίζονται από την φορολογική νομοθεσία.  Σε περίπτωση που έχουμε εξασφαλίσει τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή. 
Αν θέλετε να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων ή να ασκήσετε κάποιο άλλο δικαίωμά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα «Customer service» παρακάτω. 


Επιλέγοντας να μη λαμβάνετε Επικοινωνίες Marketing 
Αν έχετε λογαριασμό στην επιχείρηση «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», μπορείτε  να επιλέξετε να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing της επιχείρησης «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» τροποποιώντας τις επιλογές σας στην ενότητα «Ο λογαριασμός μου - Τα προσωπικά μου στοιχεία» του Δικτυακού μας Τόπου. Μπορείτε επίσης να επιλέξτε να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing ζητώντας τη διαγραφή σας από τις λίστες email και sms σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα «Customer service» παρακάτω. 


COOKIES και Pixel Tags

Η επιχείρηση «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» συλλέγει πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, από το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε όταν κάνετε χρήση του Δικτυακού Τόπου μας. Χρησιμοποιούμε ποικιλία μεθόδων, όπως cookies και ετικέτες pixel, για τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, στις οποίες μπορεί να περιλαμβάνονται (i) η διεύθυνση IP σας, (ii) ο μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός cookies σας, πληροφορίες για τα cookies σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το αν η συσκευή σας διαθέτει λογισμικό για την πρόσβαση σε ορισμένα στοιχεία, (iii) μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός συσκευής και τύπο συσκευής, (iv) τομέας (domain), τύπος και γλώσσα προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης, (v) λειτουργικό σύστημα και ρυθμίσεις συστήματος, (vi) χώρα και ζώνη ώρας, (vii) προηγούμενες επισκέψεις σε δικτυακούς τόπους, (viii) πληροφορίες για την αλληλεπίδρασή σας με τους Δικτυακούς Τόπους μας, όπως αριθμός κλικ, αγορές, δηλωμένες προτιμήσεις, και (ix) χρόνοι πρόσβασης και σχετικά URL.
Χρησιμοποιούμε cookies για να παρακολουθούμε τη χρήση των Δικτυακών Τόπων μας από τους πελάτες μας, καθώς και για να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις τους. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες στους πελάτες μας και να βελτιώνουμε τη διαδικτυακή τους εμπειρία. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για να αποκτήσουμε συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την κίνηση και αλληλεπίδραση με διαδικτυακούς τόπους, να εντοπίσουμε τάσεις και να αποκτήσουμε στατιστικά στοιχεία έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τους Δικτυακούς Τόπους μας.


Σύντομα θα μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας μέσω της σελίδας «Cookie Settings» (Ρυθμίσεις Cookies) στο κάτω μέρος κάθε σελίδας των Δικτυακών Τόπων μας.


ΧΡΗΣIMΟΠΟΙΩΝΤΑΣ τον Δικτυακό Τόπο www.xaritakis.gr με προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων
Αν επιλέξετε να κάνετε χρήση της αλληλεπίδρασής σας με την επιχείρηση «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης τρίτων, τα δεδομένα που παραμένουν εκεί διέπονται από τις πολιτικές που ισχύουν στις εν λόγω πλατφόρμες. 


Ο Δικτυακό Τόπο μας μπορεί να παρέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους και Apps (τρίτων) για δική σας ευχέρεια ή πληροφόρηση. Οι συνδεδεμένοι δικτυακοί τόποι και Apps διαθέτουν τις δικές τους ειδοποιήσεις ή πολιτικές απορρήτου, τις οποίες συνιστούμε θερμά να διαβάσετε. Στον βαθμό που εμείς δεν κατέχουμε ούτε ελέγχουμε τυχόν συνδεδεμένους δικτυακούς τόπους ή Apps, δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους, ούτε για οποιαδήποτε χρήση των δικτυακών τόπων ή Apps ούτε για τις πρακτικές απορρήτου των δικτυακών τόπων ή Apps.


ΑΛΛΑΓΕΣ στην Πολιτική Απορρήτου μας
Η ισχύουσα νομοθεσία και οι πρακτικές μας μεταβάλλονται με τον χρόνο. Αν αποφασίσουμε να επικαιροποιήσουμε την πολιτική απορρήτου μας, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές στον Δικτυακό Τόπο μας.

Αν πραγματοποιήσουμε ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα, θα σας αποστείλουμε προηγούμενη ειδοποίηση ή, όταν απαιτείται από τη νομοθεσία, θα ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για την υλοποίηση των εν λόγω αλλαγών. Συνιστούμε θερμά να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου μας και να ενημερώνεστε τακτικά για τις πρακτικές μας. Η παρούσα πολιτική απορρήτου τροποποιήθηκε για τελευταία φορά το Μάιο 2018.


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και Σχόλια
Είμαστε στη διάθεσή σας για ερωτήσεις, σχόλια και προβληματισμούς που μπορεί να έχετε σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας και τις πρακτικές απορρήτου μας.
Αν επιθυμείτε να υποβάλετε σχόλια ή έχετε ερωτήσεις ή προβληματισμούς, ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα σας, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@xaritakis.gr
Αν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ιδιωτικής καταγγελίας, αυτή θα αξιολογηθεί με γνώμονα την επίλυση του ζητήματος με έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο και θα απαντηθεί το αργότερο εντός 30 ημερών. Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην αρμόδια εποπτική αρχή στην χώρα κατοικίας σας. 

 

H εταιρία Χαριτάκης, η εταιρεία που δημιούργησε τo δικτυακό τόπο www.xaritakis.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του www.xaritakis.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

 ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Η εταιρία Χαριτάκης παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού τόπου www.xaritakis.gr μια πλούσια συλλογή υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης ημεδαπής νομοθεσίας (Π.Δ. 131/2003) και του κοινοτικού δικαίου. Στις σελίδες του www.xaritakis.gr συμπεριλαμβάνονται διαφημίσεις κάθε μορφής. Οι ήδη υπάρχουσες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο www.xaritakis.gr υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο.

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του www.xaritakis.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του www.xaritakis.gr.

 ΕΓΓΡΑΦΗ

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην/στις υπηρεσία/ες του www.xaritakis.gr συμφωνεί να: α) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το www.xaritakis.gr στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και β) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Το www.xaritakis.gr παρέχει στους χρήστες του υπηρεσίες μελών, κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης του δικτυακού τόπου και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης των στοιχείων τους. Μόλις ο επισκέπτης/χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής που έχει ορίσει το www.xaritakis.gr, θα παραλάβει επιβεβαίωση ενός προσωπικού κωδικού (password) πρόσβασης και του ονόματος χρήσης (user name) που ο ίδιος θα έχει ορίσει. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους (user account). Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα την εταιρία Χαριτάκης για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). Η εταιρία Χαριτάκης δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα. Μετά την δημιουργία του λογαριασμού, η διαγραφή του δεν είναι δυνατή.

 ΕΝΑΡΞΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙTΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η εταιρία Χαριτάκης διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του www.xaritakis.gr με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο λογαριασμός μέλους διαγράφεται αυτομάτως μετά την παρέλευση 6 μηνών μη χρήσης οποιοσδήποτε υπηρεσίας. Μετά τη διαγραφή απελευθερώνεται το «Όνομα χρήστη στο www.xaritakis.gr (User ID)» με αποτέλεσμα να μπορεί να δεσμευθεί από οποιοδήποτε νέο μέλος.

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι η εταιρία Χαριτάκης διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εταιρία Χαριτάκης δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη/μέλους με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο www.xaritakis.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – ΣΗΜΑΤΑ

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του www.xaritakis.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της εταιρίας Χαριτάκης και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το www.xaritakis.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του www.xaritakis.gr.

 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Τα περιεχόμενα του www.xaritakis.gr παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο.

Η  εταιρία Χαριτάκης δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή ή χωρίς σφάλματα. Επίσης η εταιρία Χαριτάκης δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων τίθεται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Η εταιρία Χαριτάκης δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

 'ΔΕΣΜΟΙ' (LINKS) ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (SITES)

Η εταιρία Χαριτάκης δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων τα οποία παραπέμπουν μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners στο www.xaritakis.gr. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η εταιρία Χαριτάκης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων τα οποία παραπέμπουν μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners στο www.xaritakis.gr ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (E-COMMERCE)

Το www.xaritakis.gr παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων μέσω εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει και μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που υποβάλλουν για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών.

Η πρόσβαση στις σελίδες/υπηρεσίες του www.xaritakis.gr δεν συνεπάγεται κανένα επιπλέον κόστος πέραν του ισχύοντος τιμολογιακού καθεστώτος για την γενική πρόσβαση στο Διαδίκτυο όπως έχει διαμορφωθεί από τους αρμόδιους παροχείς (ISP's) και καταβάλλεται σε αυτούς και μόνο.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΓΟΡΩΝ – ΑΡΧΕΙΟ ΑΓΟΡΩΝ

Για την αγορά προϊόντων μέσω των εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου του www.xaritakis.gr απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού πελάτη – μέλους, σύμφωνα με τα ανωτέρω («ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ») οριζόμενα. Επίσης, απαιτείται η επιβεβαίωση της παραλαβής της παραγγελίας του πελάτη – μέλους, η οποία διενεργείται με την εκ μέρους της εταιρίας Χαριτάκης αποστολή e-mail επιβεβαίωσης στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχει χορηγήσει στην εταιρία Χαριτάκης κατά την εγγραφή του ως πελάτη – μέλους και την δημιουργία του λογαριασμού του. Γλώσσα επικοινωνίας με τον πελάτη είναι αποκλειστικώς και μόνον η Ελληνική. Οι εντολές και παραγγελίες του πελάτη θα αρχειοθετούνται από την εταιρεία και θα διατηρούνται στο αρχείο της για όσο χρόνο απαιτείται από την κείμενη νομοθεσία περί τηρήσεως βιβλίων και στοιχείων από επιτηδευματίες (Κ.Β.Σ. – Π.Δ. 186/1992).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ο χρήστης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά προϊόντων μέσω του www.xaritakis.gr με δήλωσή του απευθυνόμενη προς την εταιρεία «Χαριτάκης Γεώργιος» που εδρεύει στo Ηράκλειο Κρήτης, Λ. 62 Μαρτύρων 174, Ηράκλειο, εντός 14 ημερών από την εκ μέρους του παραλαβή των προϊόντων.

ΤΙΜΗ & ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ – Φ.Π.Α.

Οι δαπάνες μεταφοράς ανέρχονται στο ποσό των 10 Ευρώ για παραγγελίες εντός Ελλάδας, και βαρύνουν αποκλειστικώς και μόνον τον πελάτη/ μέλος. Οι δαπάνες μεταφοράς δύνανται να μεταβληθούν λόγω ειδικών συνθηκών (υπέρβαρο, ογκώδες δέμα, κ.ο.κ.) και οριστικοποιούνται με την έγκριση του πελάτη/χρήστη. Οι τιμές των προϊόντων ενσωματώνουν τον εκάστοτε ισχύοντα Φ.Π.Α. που τα βαρύνει.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η εταιρία Χαριτάκης  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, μονομερώς το περιεχόμενο και τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον διαδικτυακό τόπο www.xaritakis.gr και αφορούν στα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτού.

 ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του www.xaritakis.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της Χαριτάκης Γ. και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του www.xaritakis.gr και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η εταιρία Χαριτάκης Γ. αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Η Χαριτάκης Γ. χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το SSL (Secure Sockets Layer), έχει θεσπιστεί παγκοσμίως ως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες - και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την Χαριτάκης Γ. και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η Χαριτάκης Γ. δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Χαριτάκης Γ. χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την Χαριτάκης Γ. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από το ελληνικό δίκαιο.

Πολιτική για τα Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια περισσότερο εξατομικευμένη εμπειρία. Ενδέχεται να συγκεντρώνουμε στατιστικά στοιχεία απευθείας και μέσω των συνεργατών μας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.  

Τι είναι τα cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη, στο smartphone του ή σε άλλη συνδεμένη στο διαδίκτυο συσκευή για τη μοναδική αναγνώριση του browser του επισκέπτη ή την αποθήκευση πληροφοριών & ρυθμίσεων στο browser, όπως η γλώσσα προτίμησης.

Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών του site μας  για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Αυτό μπορεί να κάνει την επόμενή σας επίσκεψη ευκολότερη και τον ιστότοπο πιο χρήσιμο για εσάς.

Τα cookies δε μπορούν να εκτελεσθούν ως κωδικοί ή να χρησιμοποιηθούν για να μεταδώσουν ιούς και δε μπορούν να μας δώσουν πρόσβαση στον σκληρό σας δίσκο. Δε μπορούμε να διαβάσουμε καμία πληροφορία από τον σκληρό σας δίσκο ακόμη και αν αποθηκεύσουμε cookies εκεί. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies που είναι ήδη αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας αλλά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Η χρήση των cookies στην ιστοσελίδα μας αφορά στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Αυστηρά και Μόνο τα Αναγκαία cookies

Αυτά τα cookies είναι ουσιώδη για να διεξάγετε μια συναλλαγή ή ένα αίτημα που υποβάλετε εσείς. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν την αποθήκευση («απομνημόνευση») πληροφοριών που παρέχονται από εσάς κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο για να στείλετε ή παρακολουθήσετε ένα πακέτο και τη διαχείριση της κατάστασης σύνδεσής σας κατά την επίσκεψή σας.

  • Λειτουργικά Cookies

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται επιλογές που έχετε κάνει με σκοπό να παρέχει λειτουργικότητα για δικό σας όφελος. Για παράδειγμα, τα λειτουργικά cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται ρυθμίσεις συγκεκριμένες για σας, όπως την επιλογή της χώρας σας και κατάσταση συνεχούς σύνδεσης εάν επιλεχθεί από εσάς και να εμφανίζει προηγούμενες αποστολές, πακέτα υπό παρακολούθηση και άλλες εξατομικευμένες λειτουργίες.

  • Αναλυτικά Cookies

Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να συλλέγουμε δεδομένα που σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου από εσάς, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου στο οποίο κάνετε κλικ καθώς περιηγείστε στον ιστότοπο, με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης και του σχεδιασμού του ιστότοπου. Αυτά τα cookies μπορεί να παρέχονται από τον τρίτο πάροχο αναλυτικών εργαλείων, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς που σχετίζονται με τους ιστότοπούς μας.

  • Στοχευόμενα Cookies

Αυτά τα cookies θυμούνται πληροφορίες που αφορούν στη χρήση του ιστότοπου έτσι ώστε να μπορούμε να παραδίδουμε προωθητικές και άλλες στοχευόμενες πληροφορίες προς εσάς στον ιστότοπό μας.

  • Cookies Πρόληψης Απάτης

Αυτά τα cookies αποθηκεύουν πληροφορίες που μας βοηθούν να σταματήσουμε δόλια χρήση της Ιστοσελίδας.

  • Cookies Ανίχνευσης

Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικά με το πως οι χρήστες φτάσανε στην Ιστοσελίδα. Χρειάζεται να το καταγράφουμε αυτό, έτσι ώστε να μπορούμε να πληρώνουμε κατάλληλα τους Συνεργάτες μας.

  • Cookies για τη μέτρηση επιδόσεων του site

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να συλλέξουμε ανώνυμα στατιστικά δεδομένα που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και μας βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του.

Όταν παρέχονται στην Ιστοσελίδα, συνδέσεις σε ιστοσελίδες τρίτων μερών, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές οι ιστοσελίδες θα έχουν τα δικά τους cookies και πολιτικές απορρήτου που θα διέπουν οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να υποβάλετε. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα τρίτων μερών, παρακαλώ διαβάστε τα cookies και τις πολιτικές απορρήτου τους πριν το κάνετε.

Αναθεώριση ρυθμίσεων περί λειουργίας cookies στο Browser

Κάθε φυλλομετρητής ιστοσελίδων (web browser) παρέχει σαφείς οδηγίες περί πολιτικής χρήσης των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των cookies, επισκεφτείτε την κατάλληλη σύνδεση παρακάτω.

Internet Explorer

Firefox

Google Chrome

Safari

Σας συνιστούμε να ανατρέχετε στην επίσημη βιβλιογραφία των κατασκευαστριών εταιρειών για την πιο επίκαιρη πληροφόρηση.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies στην www.allaboutcookies.org.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεσή σας στη χρήση των cookies.